Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali a anunțat transferul unui fotbalist de la Farul Constanța la FCSB

ro

02 Sep, 2024 14:31 346 Marime text
Mihai Popescu, al doilea din stânga, în rândul de sus, în echipa de start a Farului din meciul cu CFR Cluj. Sursa foto: Farul Constanța
Gigi Becali, finanțatorul campioanei en-titre a României, FCSB, a anunțat transferul fundașului Mihai Popescu de la Farul Constanța.

Gigi Becali a făcut anunțul la Fanatik, menționând că a plătit 250.000 de euro pentru Popescu, jucător care va primi 15.000 de euro pe lună la FCSB.

L-am luat pe Popescu astăzi. A semnat pe un an plus un an. Transferul m-a costat 250.000 de euro, iar lui Popescu îi dau 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central, ce să facem, vin competițiile acum peste noi. Mie îmi plăcea de Popescu de când era la Dinamo, că e războinic, e luptător. E puternic, fundașul central trebuie să aibă peste 1,80 m și să fie puternic. Ne-a dat gol odată cu Dinamo. El mi-a scăpat printre degete, că nu știam, a declarat Gigi Becali la Fanatik.    


Citește și:

Farul Constanța a condus campioana FCSB până în minutul 88, dar a pierdut în prelungiri, dintr-un penalty acordat cu VAR!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii