Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, despre momentul tensionat în care a fost implicat la meciul cu Poli Iași „Numai împreună putem să fim puternici“

ro

07 Aug, 2024 15:35 616 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: Farul Constanța 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, a vorbit din nou, astăzi, 7 august 2024, pe marginea momentului tensionat din meciul cu Poli Iași, când a avut o răbufnire la adresa unor spectatori aflați în sectorul de tribună din spatele băncilor de rezervă.

Nemulțumit de ce strigau fanii, care cereau anumite schimbări de jucători, dar și pentru cum tratau unii fotbaliști, Hagi, aflat în tensiunea meciului, s-a întors către aceștia și le-a strigat:
 

Plecați acasă! Plecați acasă cu șmecheriile voastre! V-ați obișnuit că asta e Barcelona! Credeți că e Barcelona aici? Aduceți bani!


Astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, Hagi a punctat:

Sunt lucruri care se întâmplă, dar rămân acolo. La cald, zici una - alta, că așa e, dar, după aceea, ne liniștim și ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici. Numai împreună putem face lucrurile. Ce aud eu în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu mai fie.

Eu sunt acolo să iau decizii, să fac formația și să fac lucrurile. În tribună, dacă sunt nemulțumiți, suporterii se pot manifesta în acest sens, însă, la meciul cu Poli Iași, având în vedere și ce se întâmplase, unii dintre oameni trebuiau să fie focusați doar pentru încurajarea echipei, care avea nevoie.

Cred că, la Constanța, până în acest început de campionat, suporterii erau cei mai fericiți din România. Practic, au avut numai succese, foarte puține decepții. Plus că echipa are nevoie să încurajezi.

Oamenii trebuie să creadă în jucători, să fie lângă ei.

Fiecare cu răspunderea lui. Cine intră în teren și joacă bineînțeles că răspunde în totalitate. Nici eu nu sunt nu știu care, am și eu momentele mele și pot greși, în a băga sau a scoate pe unul sau altul, ori de a nu vedea ceva, sunt conștient de aceasta. În joc, toți greșim, dar după important e să mergem înainte.


Citește și:

Farul Constanța
Hagi, răbufnire la adresa unor spectatori - „V-ați obișnuit că asta e Barcelona! Aduceți bani!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii