Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 5-0 „Toți suntem de vină. Toată lumea trebuie să fie evaluată. Poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu știu, vom vedea“

ro

22 Oct, 2024 00:35 1743 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a vorbit, la Digi Sport, după meciul pierdut cu 0-5 pe terenul Rapidului:

Victorie meritată. Tot ce a făcut Rapidul a făcut foarte bine.

Mi-e greu să vorbesc în momentul de față, au trecut clipe foarte bune la Farul în ultima perioadă. A fost frumos în ultimii doi – trei ani. Se pare că în momentul de față am ajuns într-un punct în care lucrurile sunt dificile din toate punctele de vedere. E o situație grea, la care trebuie să vorbim puțin, să reflectăm foarte mult, să tragem concluzii, să evaluăm și să schimbăm lucrurile.

Legat de meci, pot vorbi doar de prima repriză, totul s-a întâmplat atunci. N-am înțeles ce joc avem, ce jucăm, ofensiv și defensiv, când și cum să facem presiunea. Când nu ai puterea asta, e clar că adversarul joacă și o face de maniera care a făcut-o. Ne-au dominat, au făcut un meci mare.

În fotbal, ori ești cel mai bun și mai frumos, cum am fost noi o perioadă, ori ești în halul ăsta în care am ajuns în seara asta. Am trăit momente și clipe pe care nu și le dorește niciun jucător. E de reflectat, e de văzut. Cum am spus, toți suntem de vină. Când am câștigat și am făcut lucruri mari, toți eram buni, în momentul de față toți facem ceva care nu merge. De aici trebuie început și văzut. Vedem care mergem înainte. Dacă mergem înainte, vedem. Avem o seară să reflectăm.

Cea mai mare problemă a Farului e că acum doi ani a ieșit campioană. Cred că suntem prea sus, nu mai suntem cu picioarele pe pământ. Nu mai suntem realiști. Fotbalul te pedepsește. Trebuie să știi s-o iei a doua zi de la capăt. Campionii mari asta au, au foame iar, vor, pot din nou. În teren, trebuie să ai putere mentală și fizică. Și să fii tu, să-ți faci jocul.

Am jucat de atâtea ori în Giulești, și cu copii, iar acum... Nici două pase, numai mingi lungi, verticale, la cap. Toată săptămâna am pregătit altceva. Defensiv, nu am recuperat patru mingi, în condițiile în care nu e prima oară când jucăm acest sistem. Vedem de mâine încolo.

Nu numai jucătorii sunt în evaluare, ci toți, însemnând și staff-ul meu, și eu. Toată lumea trebuie să fie evaluată.


Trebuie să fim toți împreună. Care vor mai vrea să fie, că poate unii vor să renunțe. Vom vedea.


„Cine rămâne trebuie să lupte

Întrebat, la flash interviu, dacă are probleme în acest moment antrenorul Gheorghe Hagi în fața managerului Gheorghe Hagi, acesta a răspuns:

Păi ori e manager, ori e antrenor? Nu știu. La Farul, toți avem o problemă în momentul de față, cei care muncim și suntem acolo. Clar.  


„Rămâneți să găsiți soluția?“, a mai fost întrebat Hagi după meci de reporteri.

„Nu știu, e o noapte, vom dormi și vedem de mâine încolo cum facem. Dar cine rămâne trebuie să lupte, să iasă la luptă, să facă lucrurile cum trebuie pentru club. Trebuie să schimbăm totul, total. În fotbal, totul durează o zi. De poimâine, trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un sezon foarte, foarte greu“.


„Deci continuați lupta la Farul, că părea că la un moment dat că și o despărțire ar putea fi luată în calcul?“, a fost o altă întrebare.

„Nu vorbim de antrenor aici, eu nu mă pot despărți de club, că sunt acționar. Poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu știu, vom vedea. Eu, ei, cine rămâne, trebuie să schimbăm ceva“, a venit răspunsul.

Citește și:

Farul Constanța, umilită de Rapid în Giulești. „Marinarii“, învinși cu 5-0!    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii