Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, meci acasă cu CSM Odorheiu Secuiesc. „Băieții noștri promit spectacol!“

ro

13 Sep, 2024 16:50 188 Marime text
CSM Constan/a, pregătită pentru o nouă victorie. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Echipa masculină de handbal CSM Constanța susține sâmbătă, 14 septembrie 2024, meciul din etapa a treia a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu, în sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, de la ora 18.00, CSM Odorheiu Secuiesc.

În clasament, CSM Constanța se află pe locul nouă, cu trei puncte (după o victorie și o înfrângere), pe când formația oaspete ocupă ultimul loc, 14, fără niciun punct, pierzând ambele meciuri jucate pnă acum în acest sezon.   

Handbaliștii noștri revin în Sala Sporturilor cu gândul la o nouă victorie, după ce sâmbăta trecută s-au impus la Bacău.
 
CSM Constanța joacă în fața propriilor suporteri cu nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc, în etapa a 3-a din Liga Zimbrilor. Băieții noștri promit spectacol și mizează pe un număr mare de fani în tribune!
 
Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18.00! Meciul va fi în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe youtube-ul CSM Constanța și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:
 
CSM Constanța câștigă în deplasare după o revenire spectaculoasă împotriva lui CSM Bacău!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii