Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

ro

18 May, 2024 21:47 859 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța, vicecampioana României, s-a calificat în finala Cupei României, trofeu pe care îl deține.
 
Astăzi, 18 mai 2024, echipa de pe litoral a câștigat primul meci din Turneul Final 4 de la București, contra Minaur Baia Mare, scor 29-24 (10-11), meciul fiind reeditarea finale ediției trecute.
 
Antrenorii CSM Constanța, George Buricea și Ionuț Pușcașu, au mizat pe Vasile 1 gol, Rusu - Komogorov 8 goluri, Nistor 6, Andrei 3, Ilie 3, Stankovic 3, Chikovani 1, Susanu 1, Murtaza 1, Rareș Ștefan 1, Teodor Ștefan 1, Nikolic, Caba, Drăgan, Căbuț.
 

Victorie și calificare în finala Cupei României! CSM Constanța o învinge pe CS Minaur Baia Mare cu 29-24, după o repriză secundă foarte bună, în care a condus pe tabelă și la diferențe mai mari. Handbaliștii noștri au anulat repede deficitul de un gol de la pauză, 10-11, și au revenit la timonă, 15-14, reușind apoi să se desprindă decisiv până la jumătatea reprizei, 24-17! Interul stânga Vitaly Komogorov a fost necruțător de la 9 metri, iar Nistor și Ilie au avut și ei evoluții solide, pe fondul unei apărări mult mai exacte, care le-a lăsat puține soluții băimărenilor. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, suporterilor prezenți în Sala Dinamo, unde așteptăm și mai mulți fani la finală! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
CSM Constanța va lupta pentru a-și apăra trofeul contra campioanei Dinamo, câștigătoare în cealaltă semifinală, cu CSM București, scor 38-30 (15-19).
 
Finala mare este duminică, de la ora 15.00, și va putea fi urmărită în direct pe ProArena, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
Meci de nivel european între CSM Constanța și campioana Dinamo. Final greu de anticipat până în ultima secundă! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii