Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Meci de nivel european între CSM Constanța și campioana Dinamo. Final greu de anticipat până în ultima secundă! (GALERIE FOTO)

ro

15 May, 2024 21:46 1256 Marime text
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit astăzi, 15 mai 2024, meciul de handbal dintre CSM Constanța și Dinamo București, cele mai bune echipe din Liga Națională, vicecampioana, respectiv campioana României.
 
Partida-derby, contând pentru etapa a 25-a, penultima a campionatului, a oferit 60 de minute de handbal european, un veritabil thriller, cu final greu de anticipat până la ultima secundă!
 
Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 32-32, după ce echipa de pe litoral a condus cu 18-17 la pauză, iar pe parcursul primei reprize a condus pe tabelă aproape în totalitate, cea mai mare diferență fiind de patru goluri (5-1, 6-2, 7-3, 8-4, 9-5, 12-8, 14-10)!
 
Repriza secundă a fost mai echilibrată, scorul mult mai strâns, iar victoria le-a surâs, pe rând, ambelor echipe! 
 
În minutele de final, Komogorov a adus-o în avantaj pe CSM Constanța, 31-30, adversarii au întors la 32-31, Nistor a egalat, iar, la ultima fază a meciului, Dinamo a ratat, prin Akimenko, o lovitură de la 7 m, mingea fiind trimisă în bară!
 
CSM Constanța a fost aproape de a-i administra campioanei din ultimii ani a României prima înfrângere stagională, Dinamo având, înaintea meciului de pe litoral, 23 de victorii și un egal în cele 24 de partide disputate. Chiar și așa, a fost doar al doilea egal pentru campioni, care au dominat clar și acest campionat.  
 
CSM Constanța a mizat acum pe: Vasile, Rusu - Komogorov 7 goluri, Andrei 7, Aliokhin 6, Nikolic 4, Drăgan 3, Stankovic 2, Căbuț 1, Nistor 1, Susanu 1, Chikovani, Caba, Ilie, Murtaza, Mourino.
 

Derby, de la un capăt la altul! Felicitări, jucătorilor și staff-ului pentru excelenta evoluție împotriva campionilor României, care vor juca Final 4 în EHF European League peste zece zile!
 


Din păcate sperăm ca accidentarea să nu fie gravă la Aliokhin și să-l putem recupera, jucătorul ieșind cu o sângerare serioasă la nas în urma unei lovituri la care Kuduz a primit cartonașul roșu! Un jucător de care deja nu ne mai putem folosi este și Valentino Ravnic, care are ruptură musculară, sezonul fiind încheiat pentru extrema noastră croată.
 
Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi și în tot acest sezon la Sala Sporturilor! Echipa noastră termină fără înfrângere acasă în actualul campionat, în timp ce Dinamo rămâne neînvinsă de doi ani în Liga Zimbrilor!
 
CSM Constanța și Dinamo vor lupta pentru al doilea trofeu intern, în weekend, în Final 4 Cupa României! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal. CSM Constanța - Dinamo
Miercuri, 15 mai 2024, derby-ul Ligii Zimbrilor se joacă în Sala Sporturilor „Simona Amânar“!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii