Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, un nou meci în Grupa D a EHF European League, cu KGHM Chrobry Glogow (VIDEO)

ro

15 Oct, 2024 11:13 236 Marime text
În primul meci, CSM Constanța a remizat pe teren propriu. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
După debutul de pe teren propriu, 29-29 cu Ystads IF, echipa masculină de handbal CSM Constanța se pregătește să înfrunte, în deplasare, cel de-al doilea adversar din Grupa D a EHF European League, formația poloneză KGHM Chrobry Glogow.
 
Meciul se joacă marți, 15 octombrie 2024, de la ora 19.45, și va fi transmis în direct de DigiSport 2, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.
 
Băieții de la CSM Constanța se întorc în Sportowi Hala Kyszarda Matuszaka din Glogow, unde, pe 21 noiembrie 2023, au remizat, scor 29-29, tot în grupele EHF European League!
 
KGHM Chrobry Glogow vine după un egal în Spania, 33-33 cu Bidasoa Irun, astfel că toate cele patru echipe sunt la egalitate de puncte!

În lotul lărgit de 35 al României aprobat pentru cele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2026, cu Portugalia și Polonia (din luna noiembrie 2024) se regăsesc nouă jucători de la CSM Constanța: Gabriel Ilie, Alexandru Andrei, Călin Căbuț, Ionuț Nistor, Andrei Buzle, Dan Vasile, Nicolae Ungureanu, Andrei Drăgan și Andras Szasz.
 
Din lotul de 35, pentru cele două partide, vor fi convocați 20 dintre ei.
 
Citește și:

Handbal
CSM Constanța, foarte aproape de victorie cu Ystads IF. Final pe muchie de cuțit! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii