Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal După Slovenia, CSM Constanța continuă pregătirea acasă pentru debutul oficial de sezon. Marți, 20 august 2024, un nou amical (GALERIE FOTO)

ro

18 Aug, 2024 17:00 268 Marime text

 
CSM Constanța, pregătire în propriul fief. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
  • După cele patru amicale din Slovenia, CSM Constanța va susține o partidă de verificare și în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. 
 
Revenită din cantonamentul desfășurat în Slovenia, echipa masculină de handbal CSM Constanța își continuă pregătirea pe litoral pentru debutul oficial de sezon, de care o mai despart puține zile.
 
„Suntem în efectiv complet și continăm antrenamentele acasă! Ne pregătim pentru SuperCupa României, însă, până atunci, vom mai susține un meci amical cu o formație din Liga Zimbrilor în Sala Sporturilor! Suntem nerăbdători să ne revedem la meciuri! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Amicalul de la Constanța este cu CSM București, partida fiind programată marți, 20 august 2024, de la ora 18.30. Intrarea spectatorilor este liberă.
 
În Slovenia, vicecampioana României a susținut și patru partide amicale, câștigându-le pe toate: 35-25 cu MRK Krka, 41-30 cu MRK Čakoveci, 28-22 cu selecționata regiunii chineze Jiangsu și, în cea mai tare dispută de verificare, 33-26 (16-8) cu RK Gorenje Velenje, campioana Sloveniei. În cantonamentu din Slovenia, echipa constănțeană nu s-a putut baza pe pivotul Gastón Mouriño, aflat în acea perioadă la Jocurile Olimpice de la Paris cu Naționala Argentinei.
 
CSM Constanța va debuta oficial în noul sezon competițional pe 24 august 2024, contra lui Dinamo București, în semifinalele Supercupei României.
 
Meciurile turneului final ale Supercupei vor fi găzduite de Sala Polivalentă din Pitești, pe 24 și 25 august 2024. În prima zi, CS Minaur Baia Mare și AHC Potaissa Turda vor juca prima semifinală, de la ora 14.30, iar principalele favorite, campioana CS Dinamo București și vicecampioana CSM Constanța, se vor întâlni în cea de-a doua semifinală, de la 17.30.
 
„Un «clasic» al handbalului masculin românesc din ultimele sezoane, care a depășit granițele în acest an, când CSM Constanța și Dinamo s-au duelat și în faza principală din EHF European League! Hai, Constanța!“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
Cele două semifinale de sâmbătă, 24 august, și finalele, programate duminică, 25 august, vor fi transmise în direct de Pro Arena.
 
CSM Constanța va debuta contra lui Dinamo și în stagiunea 2024/2025 a Ligii Naționale, pe 31 august 2024, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
CSM Constanța handbal
Victoria cu Gorenje Velenje, cadoul perfect pentru ziua de naștere a antrenorului George Buricea (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii