Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal feminin Cristina Neagu a anunțat că se va retrage la finalul sezonului

ro

12 Sep, 2024 21:00 144 Marime text

 
  • Fosta internaţională Cristina Neagu a anunţat, joi seara, că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal, potrivit paginii de Facebook a clubului CSM Bucureşti.
     
Fosta internaţională Cristina Neagu a anunţat, joi seara, că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal, potrivit paginii de Facebook a clubului CSM Bucureşti, conform Agerpres.

„Ne bucurăm că suntem parte din această călătorie fantastică a singurei handbaliste desemnată de patru ori cea mai bună din lume şi care în următoarele meciuri are şanse să devină golgheterul all-time al competiţiei! Hai să trăieşti istoria! Hai să o vezi jucând şi să o aplauzi pe Cristina Neagu în ultimele sale bătălii din EHF Champions League!”, se arată în mesajul clubului, care îndeamnă iubitorii handbalului la meciul de duminică, dintre CSM Bucureşti şi echipa norvegiană Storhamar Handball Elite, în Sala Polivalentă, de la ora 17:00, în Liga Campionilor.


Neagu semnase contractul pentru acest ultim sezon în noiembrie 2023.

În vârstă de 36 de ani, Cristina Neagu evoluează la echipa bucureşteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost Podgorica.

În decembrie 2023, Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din echipa naţională, la revenirea lotului de la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia.

În februarie, Cristina Neagu a depăşit borna de 1.100 de goluri marcate în Liga Campionilor la handbal feminin, fiind devansată în acest clasament all-time doar de jucătoarea muntenegreană Jovanka Radicevic, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Mihai Covaliu, reales pentru al treilea mandat ca președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii