Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal pe plajă CSM Constanța luptă pentru titlul național la juniori 1 și 3 (GALERIE FOTO)

ro

05 Sep, 2024 11:01 233 Marime text
Echipa de juniori 1 a CSM Constanța. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
Performanță senzațională pentru handbaliștii junior de la CSM Constanța, care luptă pentru titlul național la Juniori 1 și 3 la Handbal pe Plajă!
 

Juniorii noștri au avut două zile pline cu meciuri și au făcut spectacol pe nisipul de la Mano Beach! Dacă juniorii 2 antrenați de Ionuț Pușcașu s-au luptat exemplar, dar s-au oprit în grupe, juniorii 1 și 3 antrenați de Enis Murtaza și Denis Ali nu s-au oprit până în finale!, precizează CSM Constanța.

 
Juniorii 1 conduși de Enis Murtaza au trecut în semifinale de Axiopolis Cernavodă cu 2-0 și se pregătesc de finala cu LPS Târgu Mureș, joi, 5 septembrie 2024, de la ora 13.40, pe Mano Beach în Mamaia.
 
Dacă juniorii 1 nu au avut emoții în semifinale, juniorii 3 antrenați de Denis Ali au oferit spectacol și emoție în meciul semifinalei CS Marta Baia Mare, care s-a decis la shoot out (1-1 la seturi), poarta fiind sigiliată de Chilianu, care și-a forțat adversarul să lovească bara la ultima aruncare.
 

Am avut nervii tari și am marcat când era nevoie la loviturile de departajare astfel că CSM Constanța va avea două echipe în finale: la J3 și J1, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Finala Juniorilor 3, CSM Constanța - HC Omer, este programată joi, 5 septembrie, la ora 11.00, în timp ce finala Juniorilor 1, CSM Constanța - LPS Târgu Mureș, se va desfășura de la 13.40.
 
Citește și:
 
CSM Constanța
Micul handbalist Radu Guiu, inclus în echipa ideală a turneului final. A fost declarat cel mai bun inter dreapta (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii