Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Canotorul Leontin Nuțescu, de la CSM Constanța, va concura în recalificări cu barca de patru vâsle (GALERIE FOTO)

ro

27 Jul, 2024 15:48 299 Marime text
 Barca de patru vâsle a României. Sursa foto: Facebook (COSR / Team România / Foto: Cristian Nistor)
 
Barca de patru vâsle a României, în formula Ionuț Prundeanu, Florin Horodișteanu, Andrei Lungu și Leontin Nuțescu, ultimul de la CSM Constanța, a concurat astăzi, 27 iulie 2024, în calificări la Jocurile Olimpice Paris 2024, la canotaj, și a terminat seria pe locul 5, cu 5:51.14.
 
România va concura luni, 29 iulie, în recalificări.
 
Olanda a condus de la început la final cursa.
 

”Am făcut o primă parte a cursei bună, am stat lângă adversari. În partea a doua însă am greșit, suntem conștienți de asta. Putem îmbunătăți și regla din mers ca să avem șanse la finală. A fost o serie puternică. Vorbim de Olanda, de Marea Britanie, bărci care au tradiție, medalii olimpice castigate în această probă. România este la prima participare din istoria canotajului românesc în barca de patru vâslee. Și tocmai de aceea e o mare realizare”, a punctat Ionuț Prundeanu, potrivit COSR.

 
Sursa citată menționează că fetele din barca de patru vâsle, Patricia Cireș, Alexandra Ungureanu, Ema Ciotău și Andrada Moroșan, au încheiat seria pe locul 3, în 6:24.74, după Olanda, Ucraina și China, țări medaliate la Jocuri în această probă.
 
Ca și băieții, și româncele vor intra luni în recalificări la patru vâsle.
 
Citește și:

UPDATE. Jocurile Olimpice Paris 2024
Programul sportivilor români de sâmbătă, 27 iulie 2024. Rezultate înegistrate

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii