Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Gimnasta Sabrina Maneca Voinea, pe locul 8 în finala de la bârnă (GALERIE FOTO)

ro

05 Aug, 2024 14:44 747 Marime text
Sabrina Maneca Voinea. Sursa foto: Facebook (COSR; foto - Cristian Nistor) 
Gimnasta Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, a evoluat astăzi, 5 august 2024, în prima dintre cele două finale pe aparate în care s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024, bârna.

Sportiva a realizat 11,733, punctaj cu care a ocupat locul 8.

Campioană olimpică a devenit Alice DAmato, din Italia, cu 14,366.

Sabrina este antrenată de mama sa, Camelia Voinea, vicecampioană olimpică și campioană mondială și europeană, împreună cu Cristian Moldovan.
 
Din păcate, azi, bârna de la Paris chiar a fost o “punte a suspinelor”, sub imperiul emoțiilor, Sabrina căzând de două ori de pe aparat. Neșansa nu a ocolit-o nici pe mult mai experimentata Simone Biles, care a ratat podiumul din același motiv.
 
Capul sus, Sabrina, o finală olimpică e o mare realizare! Urmează finala la sol – mult succes! Îți ținem pumnii!, este mesajul Agenției Naționale pentru Sport.

 
Sabrina Maneca Voinea va mai evolua astăzi, alături de Ana Maria Bărbosu și de celelalte șapte sportive calificate, în finala de la sol, de la ora 15,23.
România a revenit în elita gimnasticii mondiale și a evoluat din nou în finala olimpică, după 12 ani.

Pe echipe, tricolorele, Sabrina Maneca Voinea (CSM Constanța), Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman, Andreea Preda (CSS1 Constanța) și Amalia Ghigoarță, s-au clasat pe locul 7.
 
Citește și:
 
Jocurile Olimpice Paris 2024
Sabrina Maneca Voinea - „Urmează finalele de la bârnă și sol și abia aștept să dau ce știu mai bine“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii