Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Nadia Comăneci, în ștafeta torței olimpice. „E planetară, e unică și e româncă! E România în fața lumii!“ (GALERIE FOTO)

ro

27 Jul, 2024 09:59 494 Marime text
Carl Lewis, Rafael Nadal, Nadia Comăneci și Serena Williams, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024. Sursa foto: Facebook (COSR) 
Prezența Nadiei Comăneci printre legendele sportului mondial, în ștafeta torței olimpice, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, a fost remarcată, la superlative, și de Comitetul Olimpic și Sportiv Român  

E planetară, e unică și e româncă! Nadia e România în fața lumii! Team Romania, recunoștință și respect! Nadia Comăneci a făcut parte din ultimul schimb al ștafetei torței olimpice de la Arena Trocadero la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, este mesajul COSR.

Carl Lewis, Rafael Nadal, Nadia Comăneci și Serena Williams, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024. Sursa foto: Facebook (COSR)


Momente memorabile emotional!, a punctat și Nadia.


Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a parcurs o porțiune din traseul torței olimpice, alături de alți trei mari campioni, Rafael Nadal (tenis), Carl Lewis (atletism) și Serena Williams (tenis).  

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la finalul celei mai originale ceremonii de deschidere din istoria Jocurilor Olimpice.
 
TEAM ROMANIA a fost parte din acest show fabulos, iar intrarea tricolorilor pe esplanada din fața Turnului Eiffel a fost aplaudată de președintele României Klaus Iohannis, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, și sute de suporteri din întreaga lume.
 
Zinedine Zidane, Rafael Nadal, Nadia Comăneci sunt doar câteva dintre numele emblematice ale sportului mondial care au purtat Flacăra Olimpică spre locul de unde va veghea pentru aproape două săptămâni cele mai importante întreceri sportive ale Planetei, se mai arată pe pagina de Facebook a COSR.

Sportivi români la parada de pe Sena, la Jocurile Olimpice Paris 2024. Sursa foto: Facebook (COSR) 

Astăzi, 27 iulie 2024, sportivii români vor evolua la Jocurile Olimpice după programul:



Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Comitetul Olimpic și Sportiv Român“.
 
Citește și:

 
LIVE TEXT
Jocurile Olimpice Paris 2024. Ceremonia de deschidere, un spectacol grandios. Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii