Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 Nedreptățite în finala de la sol, gimnastele Sabrina Maneca Voinea și Ana Maria Bărbosu vor beneficia și ele de premiere de la Guvern (VIDEO)

ro

09 Aug, 2024 14:17 421 Marime text
 Sabrina Maneca Voinea, Camelia Voinea, Ana Maria Bărbosu și Elisabeta Lipă, alături de alți sportivi români, la revenirea de la Paris. Sursa foto: Facebook (COSR)
Marcel Ciolacu, premierul României, a declarat că fondul de premiere pentru medaliații olimpici a fost completat, iar în această categorie vor intra și gimnastele Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, și Ana Maria Bărbosu.
 
Ele nu au ocupat un loc pe podium în finala de la sol, clasându-se pe patru (Ana Maria Bărbosu) și cinci (Sabrina Maneca Voinea), însă aceasta pentru că au fost nedreptățite de arbitri.
 
În acest caz, au fost depuse memorii și contestații, inclusiv la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), și se așteaptă verdictul.  
 

Mulțumesc din nou sportivilor olimpici pentru cele 8 medalii de până acum câștigate la Paris. Acest Guvern trebuie să probeze prin fapte și să asigure sportivilor o infrastructură modernă și condiții optime pentru performanță.
 
Am aprobat toate actele investiției în baza COSR din Izvorani și reluăm procedura de modernizare a bazinului din complexul "Lia Manoliu", ambele urmând să fie gata la timp pentru următorul ciclu olimpic.
 
De asemenea, am completat fondul de premiere pentru medaliații olimpici și aici includem, așa cum am promis, și pe cele două gimnaste, Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu. Ambele merită acest lucru din plin, a menționat Marcel Ciolacu.

 
Citește și:
 
UPDATE. Jocurile Olimpice Paris 2024
Camelia Voinea - „Cine este vinovat să răspundă! Cu acel 0.1, Sabrina are medalia mult muncită“


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii