Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice Paris 2024 TAS a respins solicitarea părții americane de redeschidere a cazului de la gimnastică. Unde va primi Ana Maria Bărbosu medalia

ro

13 Aug, 2024 10:29 525 Marime text

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)
 

Federația Română de Gimnastică a anunțat faptul că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), printr-o comunicare oficială, a respins solicitarea formulată de Federația de Gimnastică a SUA, de gimnasta Jordan Chiles și de Comitetul Olimpic al SUA de a redeschide cazul.
 

TAS a subliniat că pe parcursul procedurilor «s-a stabilit în mod concludent prin înregistrările oficiale furnizate de Federația Internațională de Gimnastică, necontestate de nicio parte în timpul procedurilor» faptul că acea contestație depusă de dna. Landi a fost transmisă tardiv, după limita de 1 minut, menționează FRG. ‎

 
În urma deciziei TAS, gimnasta din România Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz în finala de la sol la Jocurile Olimpice Paris 2024.
 
Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a menționat că medalia pe care a primit-o România este pe deplin meritată, iar Ana Maria Bărbosu va intra în posesia ei în România.
 
Citește și:
 
Jocurile Olimpice Paris 2024
Ana Maria Bărbosu, mesaj emoționant - „Sabrina, Jordan, gândurile mele sunt cu voi!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii