Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța, a început Săptămâna Europeană a Sportului 2024. „Să promovăm mișcarea ca un mod de viață“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

23 Sep, 2024 20:49 739 Marime text
 Ca în fiecare an, evenimentul se va desfășura între 23 și 30 septembrie, în toată Europa și nu numai. Sursa foto: Facebook (DJST Constanța)
Evenimentul de debut la Constanța al Săptămânii Europene a Sportului #BeActive 2024 a avut loc în această seară, 23 septembrie 2024, într-o atmosferă marcată de voie bună și dinamism.
 
Copiii și tinerii legitimați la cluburile sportive, dar și constănțenii iubitori de mișcare au dansat și s-au simțit bine, celebrând sportul și sănătatea.
 
Ca în fiecare an, evenimentul se va desfășura între 23 și 30 septembrie, în toată Europa și nu numai.
 
După cum menționează Direcția pentru Sport și Tineret a județului Constanța (care organizează evenimentul de pe litoral, alături de Agenția Națională pentru Sport și cu sprijinul partenerilor lor), în următoarele zile ale săptămânii, vor avea loc crosuri la Constanța, Cumpăna și Năvodari, o ștafetă a sportului constănțean, Ziua Porților Deschise la Complexul Sportiv Tomis, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius Constanța, CS Farul Constanţa, CSS nr. 1, CS Victoria Cumpăna si Primăria Cumpăna.
 
Pe 29 septembrie, pe terenul gazon de la City Park Mall va fi amenajat un „Sat sportiv”, cu ateliere organizate de cluburile sportive din Constanța la: fotbal, arte marțiale , șah, rugby, baschet, handbal, judo etc.
 

Vă așteptăm, cu mic-cu mare, și la celelalte manifestări programate în această săptămână, pentru că mișcarea înseamnă distracție, socializare, voie bună, un trup și o minte sănătoasă!, este mesajul DJST Constanța.

 

Am lansat Săptămâna Europeană a Sportului 2024, o săptămână plină de mișcare și sport. Mii de mulțumiri partenerilor noștri și colegilor mei, toți au un merit deosebit, a precizat Marian Țuțuianu, directorul executiv al DJST Constanța.

 

Mă bucur că suntem aici într-un număr atât de mare. Săptămâna Europeană a Sportului înseamnă să promovăm mișcarea ca un mod de viață, pentru sănătatea noastră fizică și psihică. În fiecare zi, sunt ceș puțin șase – șapte acțiuni, în diverse instituții și cluburi. Îi invităm pe toți cei care au posibilitatea, la locul de muncă, indiferent că sunt în privat sau în public, să ne trimită videoclipuri cu o zi în care au făcut zece minute mișcare, îmbinând plăcutul cu utilul. Poate fi și ceva haios, important e să facem mișcare. Dacă ne ocupăm mai mult de sportul pentru toți, atunci vom avea și sport de performanță. Să ne educăm noi, ca părinți, dar și copiii, cât de important e sportul în viața noastră, a declarat, la festivitatea de deschidere a SES 2024, Mariana Solomon, consilier DJST Constanța.  


Citește și:

La Constanța, Săptămâna Europeană a Sportului, ediția 2024. Când are loc festivitatea de deschidere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii