Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leo Borlovan, campion național Super Rally 2024. Titlul absolut s-a decis la „Trofeul Mangalia“ (GALERIE FOTO + CLASAMENTE)

ro

20 Oct, 2024 15:21 510 Marime text
 Leo Borlovan. Sursa foto: Facebook (Visit Mangalia – visitmangalia.ro)
„Trofeul Mangalia“, ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally 2024 - Powered by Superbet, a reunit în municipiul din sudul litoralului, o pleiadă de piloți celebri, runda fiind extrem de interesantă, în condițiile în care s-a disputat cu titlul absolut pe masă.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat de Primăria Municipiului Mangalia, Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia și AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.
 
În urma „Trofeului Mangalia“ și a restului etapelor, campion național Super Rally 2024 a devenit Leo Borlovan, acesta stabilind și un record, în condițiile în care este cel mai tânăr campion național absolut Super Rally.
 

Felicitări tuturor! Leo Borlovan, Campion Național Super Rally 2024!, este mesajul de pe pagina de Facebook a campionatului.

 

Pentru prima dată, titlul de Campion Național Absolut Super Rally vine la Timișoara!
 
Am încununat acest titlu cu o victorie foarte muncită aici, la malul Mării Negre, în Mangalia, pe un traseu foarte frumos, pe lângă Portul Turistic.
 
O victorie cu care eram dator de acum doi ani, când am debutat la Super Rally, aici la Mangalia și am avut un mic incident, a punctat Leo Borlovan.

 
Printre competitorii de la „Trofeul Mangalia 2024“ s-au numărat Mihai Leu, promotorul evenimentului, campion național la raliuri și viteză în coastă, invitatul special, pilotul Simone Tempestini, Costel Cășuneanu, precum și apreciatul pilot din Mangalia Emil Ghinea, care a câștigat recent titlul de campion absolut pe 2024 la Campionatul Național de Viteză în Coastă. Emil Ghinea a concurat cu bolidul său verde, Norma M20F Evo, oferind spectatorilor o demonstrație de talent și viteză.

Traseul de concurs a fost prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții au trebuit să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp.

Clasamente - în secțiunea Galerie Foto a acestui articol. 

Cu ocazia evenimentului de pe litoral, Retromobil a organizat Retro Parada Toamnei 2024.
 
Sursa foto galerie: Facebook (Visit Mangalia – visitmangalia.ro; Campionatul Național de Super Rally - Powered by Superbet)
 
Citește și:

„Trofeul Mangalia”, competiție automobilistică aflată la o nouă ediție. Printre competitori, Mihai Leu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii