Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trofeul Mangalia”, competiție automobilistică aflată la o nouă ediție. Printre competitori, Mihai Leu

ro

18 Oct, 2024 21:09 170 Marime text




Harta deviațiilor de traseu, Sursa foto: Primăria Mangalia



 
  • Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Organizația de Management al Destinației Turistice din localitate și Clubul Sportiv AMC Racing, va organiza, în perioada 18 – 19 octombrie, o nouă ediție a Campionatului Național de Super Rally 2024 – Powered by Superbet, intitulată „Trofeul Mangalia”. 
 
Întrecerea propriu-zisă va avea loc, sâmbătă, 19 octombrie,începând cu ora 09:45, pe traseul stabilit de organizatori: Portul Turistic, Aleea Teilor,
străzile Oituz, Ștefan cel Mare, 1 Decembrie 1918 și Portului.
 
Printre competitori se numără Mihai Leu, promotorul evenimentului, campion național la raliuri și viteză în coastă, invitatul special, pilotul Simone Tempestini, Costel Cășuneanu, precum și apreciatul pilot din Mangalia, Emil Ghinea, care a câștigat recent titlul de campion absolut pe 2024 la Campionatul Național de Viteză în Coastă. Ghinea va concura cu bolidul său verde, Norma M20F Evo, oferind spectatorilor o demonstrație de talent și viteză. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp, toate elementele de siguranță fiind respectate în cel mai mic detaliu, de către organizatori, potrivit unui comunicat al Primăriei Mangalia.
 
Festivitatea de premiere va avea loc, sâmbătă, 19 octombrie, de la orele 16:00, în Portul Turistic. Pe durata evenimentului sportiv, în perimetrul rezervat competiției, organizatorii vor restricționa traficul rutier, în intervalul 18 octombrie orele 19:00 – 19 octombrie orele 21:00, iar traficul pietonal, în data de 19 octombrie, între orele 07:30 –20:00. Tot sâmbătă, 19 octombrie, transportul public în comun va fi deviat pe rute alternative, iar desfășurarea Oborului săptămânal va fi suspendată, mai precizează sursa.
 
Primarul Mangaliei, Radu Cristian, face apel la înțelegerea cetățenilor care locuiesc în zona de concurs, să nu parcheze pe traseul raliului în ziua premergătoare evenimentului, iar pe spectatori îi roagă să respecte indicațiile organizatorilor pentru a evita evenimentele neplăcute.
 
Citește și
Primăria Mangalia a semnat un contract de 4,5 milioane lei cu o firmă din Constanța, pentru echipamente IT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii