Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul Înainte Modelu și l-a detronat (GALERIE FOTO)

ro

06 Oct, 2024 08:14 294 Marime text
 Sursa foto: Facebook (Suporter Șoimii – Axiopolis Cernavodă)
În etapa a șasea a Ligii a treia la fotbal, seria a treia, Axiopolis Cernavodă a realizat un rezultat important, victoria contra liderului clasamentului înaintea rundei, Înainte Modelu.
 
Jucătorii antrenați de Petre Grigoraș s-au impus cu 3-2 (goluri Chirițoiu – 2 și Stoica / Chiriță, Richardo Mihalache) pe teren propriu, iar, în urma acestui succes, echipa din județul Constanța a urcat un loc în clasament, pe poziția a șaptea.
 
În schimb, Înainte Modelu a pierdut poziția de lider, coborând pe locul doi.
 

Victorie în fața liderului Înainte Modelu și adăugăm 3 puncte importante în visteria clasamentului! Tabela de marcaj poartă numele jucătorilor Stoica (1) și Chirițoiu (2). Felicitări și mulțumim băieților pentru atitudine, efort și determinare! Felicitări staff-ului tehnic ! Mulțumim tuturor celor prezenți la stadion! Împreună suntem mai puternici! Forza, Șoimii!, se arată pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii Axiopolis Cernavodă“.

 
Celelalte două formații de pe litoral, nou promovata CS Medgidia și Gloria Băneasa, au pierdut în această rundă, în deplasare: Agricola Borcea – CS Medgidia 1-0 și Dunărea Călăraşi – Gloria Băneasa 2-1.
 

CS Medgidia pierde cu 1-0 în deplasare, după un penalty controversat!

CS Medgidia a fost învinsă cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Agricola Borcea, într-un meci marcat de decizii controversate. Unicul gol al partidei a venit în urma unui penalty (n.r. Victor Militaru 70) oferit gazdelor cu multă ușurință, stârnind nemulțumirea echipei noastre.

Deși rezultatul final nu ne-a fost favorabil, Medgidia a avut două ocazii importante de a înscrie, dar nu a reușit să le concretizeze. În ciuda acestor ratări, echipa a arătat un tonus bun și a luptat până la final, dominând momente importante ale jocului.

Finalul meciului a fost și el unul tensionat, arbitrul acordând un cartonaș roșu lui Alin Silagyi, într-o decizie ce a părut luată cu mare lejeritate.
Capul sus, băieți! Continuăm lupta cu încredere!, este mesajul CS Medgidia.

 
Celelalte rezultate ale etapei în seria a treia:
 
Progresul Fundulea – CSM Feteşti 2-0
Recolta Gheorghe Doja – SC Popeşti Leordeni 1-1.
 
Clasament: 1. SC Popești-Leordeni – 14p, 2. Înainte Modelu – 13p, 3. Recolta Gheorghe Doja – 11p, 4. Agricola Borcea – 10p, 5. Progresul Fundulea – 9p, 6. Gloria Băneasa – 8p, 7. Axiopolis Cernavodă – 7p, 8. CS Medgidia – 7p, 9. Dunărea 2005 Călărași – 6p, 10. CSM Fetești – 0p.
 
Sursa foto galerie (meci Agricola Borcea – CS Medgidia): Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Liga a 3-a
CS Medgidia și Gloria Băneasa, din nou victorii în seria a treia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii