Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 3-a CS Medgidia și Gloria Băneasa, din nou victorii în seria a treia (GALERIE FOTO)

ro

28 Sep, 2024 20:51 382 Marime text


Nou promovata CS Medgidia și Gloria Băneasa, două dintre reprezentantele județului Constanța în seria a treia a Ligii a 3-a la fotbal, au bifat a doua victorie consecutivă în campionat, în etapa a cincea a competiției.

CS Medgidia a învins pe teren propriu Dunărea Călărași cu 1-0 (Dănuț Petrescu), în timp ce Gloria Băneasa s-a impus tot în propriul fief, 2-0, goluri Cătălin Ion (24) și Eduard Matei (55), în disputa cu ultima clasată, CSM Fetești.

În schimb, a treia reprezentantă a litoralului, Axiopolis Cernavodă, a pierdut pe teren propriu cu Progresul Fundulea, scor 0-1.
 
Echipa de fotbal a CS Medgidia a obținut o victorie importantă în Liga a III-a, reușind să se impună în fața formației Dunărea 2005 Călărași cu scorul de 1-0.
 
Meciul a fost unul disputat, cu ocazii de ambele părți, însă echipa noastră a reușit să facă diferența pe tabelă.
 
Unicul gol al partidei a fost marcat de Dănuț Petrescu.
 
Defensiva Medgidiei a fost de netrecut astăzi, reușind să blocheze atacurile adversarilor și să păstreze avantajul până la finalul partidei, este mesajul CS Medgidia, club sportiv sprijinit de Primăria Medgidia.
 
Celelalte rezultate ale etapei:

Înainte Modelu – Recolta Gheorghe Doja 3-0
SC Popeşti Leordeni – Agricola Borcea  2-0
 
Clasament: 1. Înainte Modelu – 13p, 2. SC Popești-Leordeni – 13p, 3. Recolta Gheorghe Doja – 10p, 4. Gloria Băneasa – 8p, 5. CS Medgidia – 7p, 6. Agricola Borcea – 7p, 8. Axiopolis Cernavodă – 4p, 8. Progresul Fundulea – 3p, 9. Dunărea 2005 Călărași – 3p, 10. CSM Fetești – 0p.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

CS Medgidia, prima victorie în Liga a 3-a. Și Gloria Băneasa a câștigat. Axiopolis Cernavodă, neînvinsă în fieful liderului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii