Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Meci internațional CSM Constanța a luptat admirabil contra puternicei Casademont Zaragoza, în EuroLeague Women Basketball (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Sep, 2024 19:52 245 Marime text
Ora debutului echipei feminine de baschet CSM Constanța, campioana României, în EuroLeague Women Basketball, competiția supremă continentală, a sosit!

Marți, 17 septembrie 2024, formația de pe litoral, antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, întâlnește în propriul fief, Sala Sporturilor „Simona Amânar“, de la ora 20.00, Casademont Zaragoza, una dintre echipele de top ale Spaniei, sfert-finalistă EuroLeague Women Basketball în sezonul precedent.

În Sala Sporturilor „Simona Amânar“, spectatorii vor asista la primul meci din EuroLeague Women Basketball organizat vreodată la Constanța!

Aflată în faza calificărilor, CSM Constanța își joacă împotriva Casademont Zaragoza șansa de a accede în grupele competiției europene. 


UPDATE: ora 20.02


Meciul a început. 

Formația spaniolă este însoțită de o galerie entuziastă, sunt prezente în sală și micile majorete ale CSM Constanța, iar atmosfera creată de spectatori e foarte frumoasă.

UPDATE: ora 20.20

Primul sfert s-a incheiat la egalitate, 23-23, cu un coș de trei puncte al gazdelor în ultima secunda, CSM egalând astfel de la 20-23.

UPDATE: ora 20.50

La pauză, scorul este egal, 36-36, după 13-13 în sfertul secund. Ultima aruncare,  a sfertului, aparținând echipei spaniole, a necesitat verificări suplimentare și punctele nu au fost acordate.

UPDATE. ora 21.22

Finele sfertului trei găsește echipa oaspete în avantaj, cu 57-47, aceasta fiind și cea mai mare diferență dintre cele două echipe înregistrată pana acum.

Sfertul trei i-a revenit formației din Spania cu 21-11.

UPDATE: ora 21.45

 Partida s-a incheiat cu succesul echipei din Spania, scor 75-57, dar CSM Constanța a luptat admirabil contra puternicului adversar.

În sfertul patru, gazdele s-au apropiat la un moment dat la cinci puncte (53-58), insa Zaragoza s-a desprins pe final.

Sursa foto: ZIUA de Constanța    

Citește și:

Partidă eveniment pe litoral
CSM Constanța - Casademont Zaragoza, în EuroLeague Women Basketball. „Hai la sală! Intrarea la meci este liberă!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii