Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidă eveniment pe litoral CSM Constanța - Casademont Zaragoza, în EuroLeague Women Basketball. „Hai la sală! Intrarea la meci este liberă!“

ro

16 Sep, 2024 17:00 373 Marime text

 Se anunță spectacol în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • CSM Constanța întâlnește una dintre echipele de top ale Spaniei, sfert-finalistă EuroLeague Women Basketball în sezonul precedent.   
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța, campioana en-titre a României, susține, marți, 17 septembrie 2024, primul meci oficial al noului sezon. Și ce meci! Disputa de pe teren propriu cu Casademont Zaragoza, din EuroLeague Women Basketball, competiția supremă continentală.
 
De la ora 20.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, spectatorii vor asista la primul meci din această competiție organizat vreodată la Constanța! Aflată în faza calificărilor, CSM Constanța își joacă împotriva Casademont Zaragoza șansa de a accede în grupele competiției europene. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu întâlnește una dintre echipele de top ale Spaniei, sfert-finalistă EuroLeague Women Basketball în sezonul precedent.
 
După un sezon în care echipa de pe litoral a câștigat tot ce se putea pe plan intern, fiind în premieră campioană națională și câștigătoare a Cupei României, CSM Constanța își măsoară forțele din acest sezon cu echipe din EuroLeague Women Basketball, întrecere în care își face debutul.
 
Atacă noul sezon cu ambiții mari
  
„O echipă pentru Europa! CSM Constanța a făcut patru achiziții importante și atacă noul sezon cu ambiții mari. Boglarka Biszak, Samantha Logic, Zada Williams și Nina Dedić sunt cele patru jucătoare care vor evolua pentru CSM Constanța în noul sezon. Ele se vor alătura unui nucleu deja sudat, care a câștigat eventul campionat-cupă în stagiunea precedentă“, se arată pe site-ul oficial al CSM Constanța.
 
Spectatorii de la meciul CSM Constanța - Casademont Zaragoza vor avea parte de intrare liberă. „Ne așteptăm la o sală cât mai plină la primul meci oficial al sezonului de baschet feminin! Hai la sală! Intrarea la meci este liberă!“, este îndemnul clubului constănțean.
 
Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, în data de 17 septembrie 2024, în intervalul orar 6.00 - 23.00, se va permite blocarea accesului în parcarea de la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, cu formarea unui culoar de acces din strada Mircea cel Bătrân - parcare Sala Sporturilor și ieșire în strada Mircea cel Bătrân.
 
Baschetbaliștii au câștigat turneul din Bulgaria
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a participat, timp de două zile, la turneul de pregătire de la Pleven (Bulgaria), pe care l-a și câștigat. În finală, la capătul unui meci bun, CSM Constanța a dispus cu 82-72 de FC Argeș, cealaltă echipă care va reprezenta România în FIBA EuroCup. În semifinală, echipa constănțeană a trecut de gazdele de la Spartak Pleven (89-88), cu un ultim coș pe final, orchestrat de doi dintre noii veniți la echipă. FC Argeș a acces în ultimul act după ce a învins BC Beroe Stara Zagora, astfel că echipele românești s-au întâlnit pentru prima dată în acest presezon.    
 
CSM Constanța s-a aflat la ultimele meciuri de pregătire înaintea debutului noii stagiuni. Baschetbaliștii de pe litoral vor debuta în Liga Națională 2024/2025 pe teren propriu, în compania CSM Galați, vineri, 20 septembrie 2024, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
„În cele două zile, băieții noștri s-au impus în ambele partide disputate, câștigând ultimul turneu amical, organizat în Bulgaria, unde au mai participat BC Beroe Stara Zagora, Spartak Pleven și FC Argeș Basketball. Revenim acasă, ne refacem fizic după perioada încărcată a presezonului ca mai apoi să debutăm oficial în Liga Națională de Baschet Masculin Getica '95“, pecizează CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CSM Constanța baschet
Transferuri la campioana României. Marți, 17 septembrie 2024, debut în EuroLeague Women (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii