Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Superliga 2024/2025 Farul Constanța, un nou eșec acasă. Învinsă de FC Botoșani, care a jucat în inferioritate din minutul 56! (GALERIE FOTO)

ro

28 Jul, 2024 18:54 337 Marime text
Farul Constanța – FC Botoșani. Sursa foto: ZIUA de Constanța

UPDATE:

Meciul s-a încheiat, iar Farul a pierdut din nou pe teren propriu! FC Botoșani a învins, cu 1-0, deși a jucat cu un jucător în minus din minutul 56! După 0-1 cu Unirea Slobozia (nou promovată), Farul cedează și cu FC Botoșani, care era pe ultimul loc înaintea meciului. Echipa de pe litoral rămâne fără gol marcat și fără victorie după trei etape, având doar un punct acumulat din nouă posibile.   

„După un excelent meci la Galați, unde deși nu a câștigat a reușit o partidă care oferea multă încredere, formația noastră a pierdut surprinzător pe teren propriu, 0-1 cu FC Bortoșani. Singurul gol al meciului a fost reușit în startul reprizei secunde, prin fostul jucător al alb-albaștrilor, Ștefan Bodișteanu, cu un șut plasat din marginea careului. Farul a irosit din nou multe ocazii importante, a avut inclusiv o bară la reluarea lui Rivaldinho, dar a pierdut a doua partidă din acest sezon“, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Sîrbu (60 Bălașa), M.Popescu, Gustavo, Ganea - Queiros (60 Doicaru), Dican, Grameni (67 Nedelcu) - Grigoryan (80 Stoian), Iancu, Ciobanu (46 Rivaldinho). Rezerve: Ducan - Grosu, Dănuleasă, Cocoș, Casap, Vînă, Radaslavescu.

FC Botoșani (antrenor, Liviu Ciobotariu): Pap - Sadiku, Miron, Șeroni, Pavlovic - Ferreira (82 Petro), David (82 Mitrov) - Adams, Florescu (74 L.Fulop), Bodișteanu (62 Romano) - Chica Rosa (74 Lopez). Rezerve: Kukic, Ciobanu - Celea, Mouaddib, Kaprof, D. Ștefan, Ilaș.
 
UPDATE:

În minutul 90+4, nu reușește să înscrie nici Doicaru, care trage pe lângă.

UPDATE:

O nouă ocazie a Farului, în minutul 83, Ganea șutează puternic, dar peste poartă.

UPDATE:

Schimbare la Farul în minutul 81., Stoian în locul lui Grigoryan.

UPDATE:

Rivaldinho trimite balonul cu capul în transversală, în minutul 78!

UPDATE:

În minutul 74, șut puternic al lui Ganea, respins greu de portar.

UPDATE:

În minutul 72, Iancu a tras din lovitură liberă pe lângă poartă.

UPDATE:

Două noi schimbări la Farul, în minutul 61: au intrat Bălașa și Doicaru, au ieșit Sîrbu și Queiros. În minutul 68, Grameni i-a lăsat locul în teren lui Nedelcu. Imediat, o centrare a lui Ganea îl pune în dificultate pe portarul lui FC Botoșani.

UPDATE:

În minutul 56, FC Botoșani rămâne în zece oameni, după ce Friday Adams a primit cartonașul roșu, pentru un fault la Gustavo.

UPDATE:

În minutul 47, s-a deschis scorul: 1-0 pentru FC Botoșani! A marcat Bodișteanu, jucător care a venit la Botoșani de la Farul!

 UPDATE:


A început partea secundă. La Farul, Hagi a operat o modificare la pauză, Rivaldinho în locul lui Ciobanu.

UPDATE:

S-a încheiat prima repriză, scorul este 0-0.

UPDATE:

În minutul 43, șut periculos al FC Botoșani, prin Aldair, Buzbuchi acordă corner.
Farul Constanța – FC Botoșani. Sursa foto: ZIUA de Constanța
UPDATE:

Prima mare ocazie a Farului, în minutul 25, cap Grigoryan puțin peste, la o centrare foarte bună de pe stânga a lui Ganea.

UPDATE:

Meciul a început. Lovitura simbolică de start a fost dată de Raluca Sârghe-Simes, antrenoarea echipei feminine a Farului, campioana României.  


Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, astăzi, 28 iulie 2024, de la ora 19.00, meciul Farul ConstanțaFC Botoșani, din etapa a treia a Superligii 2024/2025.
 
Ocupantă a locului 13 în clasament, cu un punct, echipa de pe litoral, campioana din sezonul 2022/2023,  se află în căutarea primelor goluri și a primei victorii din acest campionat, „marinarii“ alcătuind singura formație care încă nu a înscris în sezonul de față.
 
Fără victorie este și FC Botoșani, care a pierdut însă ambele meciuri disputate și ocupă locul 16, ultimul în clasament.
 
Echipa din Moldova a schimbat antrenorul, după doar două etape, Bogdan Andone fiind înlocuit cu Liviu Ciobotariu, care va susține primul său meci din noul mandat la FC Botoșani contra Farului. 
Farul Constanța – FC Botoșani. Sursa foto: ZIUA de Constanța
Echipele de start:
 
Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, Gustavo, Cr. Ganea - Dican, Queiros, Grameni - Grigoryan, G. Iancu, An. Ciobanu.

Rezerve: Ducan, Grosu, Dănuleasa, M. Balașa, A. Cocoș, Nedelcu, Casap, Vînă, Radaslavescu, Doicaru, Stoian, Rivaldinho.

FC Botoșani (antrenor, Liviu Ciobotariu): E. Pap - Sadiku, A. Miron, Șeroni, Pavlovic - Aldair, E. David - F. Adams, Ed. Florescu, Bodișteanu - Chică Roșă.

Rezerve: Kukic, A. Ciobanu, Petro, Celea, Mouaddib, Kaprof, L. Fulop, D. Ștefan, Romano, Ilas, E. Lopez.

Citește și:

Superliga 2024/2025. Farul Constanța - FC Botoșani
Hagi - „Sperăm să facem un meci bun, să marcăm și să câștigăm“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii