Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Farul Constanța - FC Botoșani Hagi - „Sperăm să facem un meci bun, să marcăm și să câștigăm“ (VIDEO)

ro

27 Jul, 2024 14:10 627 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Deschisă de meciurile FC Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1 și FCSB – Oțelul Galați 0-2, etapa a treia din Superliga 2024/2025 continuă, timp de trei zile, cu restul de șase partide.
 
Farul Constanța, campioana din sezonul 2022/2023, joacă duminică, 28 iulie 2024, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu FC Botoșani. Ocupantă a locului 13 în clasament, cu un punct, echipa de pe litoral se află în căutarea primelor goluri și a primei victorii din acest campionat, „marinarii“ alcătuind singura formație care încă nu a înscris în sezonul de față.
 
Fără victorie este și FC Botoșani, care a pierdut însă ambele meciuri disputate și ocupă locul 16, ultimul în clasament. Echipa din Moldova a schimbat antrenorul, după doar două etape, Bogdan Andone fiind înlocuit cu Liviu Ciobotariu, care va susține primul său meci din noul mandat la FC Botoșani contra Farului.  
  
Vezi oferta Superbet pentru partida cu Botoșani!
 

Suntem optimiști. Suntem conștienți că trebuie să câștigăm, că au trecut două etape și nu a venit încă victoria. Pentru aceasta, trebuie să și marcăm, ceea ce nu am făcut în primele două runde. Am lucrat la acest aspect și sperăm să facem un meci bun, să marcăm și să câștigăm. Acesta e obiectivul numărul unu, să învingem. La FC Botoșani, s-a schimbat antrenorul, dar au adus un tehnician care știe casa, e experimentat și trebuie să ne adaptăm. Trebuie să găsim soluțiile care să ne ducă spre succes. Trebuie să fim noi, toate meciurile sunt grele, e început de campionat, ați văzut ce rezultate sunt. Trebuie să găsim soluții în atac, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  

 
Pentru acest meci, fomația de pe litoral îi are indisponibili în continuare pe Larie și Cojocaru, iar  Rivaldinho se confruntă cu accidentarea din meciul de la Galați.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Partida a fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Cristi Ganea (fundaș) și Victor Dican (mijlocaș).
Cristi Ganea și Victor Dican. Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Avem un meci greu, contra unei echipe cu antrenor nou, dar jucăm acasă și avem nevoie de cele trei puncte. Pentru FC Botoșani poate fi un avantaj că a venit un alt tehnician, ca jucător vrei să demonstrezi că poți și vrei, e o motivație în plus, dar nu trebuie să ne sperie. Trebuie să ne facem jocul și să ne gândim doar la victorie, a spus Cristi Ganea.

 

La Galați, am avut foarte multe ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm. Trebuie să continuăm pe acest stil ofensiv, să ne creăm cât mai multe situații și, cu puțin noroc, sunt convins că vom și marca. M-am acomodat bine, am fost primit favorabil, e clar că e o diferență față de FC Botoșani, o formație cu alte obiective. Sunt pregătit să ajut echipa, a menționat și Victor Dican.    

 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Program etapa 3
 
Vineri, 26 iulie
 
FC Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1
FCSB – Oțelul Galați 0-2
 
Sâmbătă, 27 iulie
 
Ora 19.00 Poli Iași – Gloria Buzău
Ora 22.00 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo
 
Duminică, 28 iulie
 
Ora 19.00 Farul – FC Botoșani
Ora 22.00 CFR Cluj – Universitatea Craiova
 
Luni, 29 iulie
 
Ora 19.00 UTA – Universitatea Cluj
Ora 22.00 Petrolul Ploiești - Rapid
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament

1. Oțelul Galați – 7p (5-2)
2. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – 6p (3-1)
3. Unirea Slobozia – 5p (4-3)
4-5. Universitatea Cluj – 4p (4-2)
Universitatea Craiova – 4p (4-2)
6. CFR Cluj – 4p (5-4)
7. Dinamo – 3p (6-4)
8. Poli Iași – 3p (1-1)
9. Rapid – 2p (3-3)
10. FCSB – 2p (3-5)
11. FC Hermannstadt – 2p (2-4)
12. Gloria Buzău – 1p (1-2)
13. Farul – 1p (0-1)
14. UTA – 1p (3-5)
15. Petrolul – 1p (1-4)
16. FC Botoșani – 0p (2-4)
 
La finalul sezonului regular, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur – retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.    
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

 
Farul Constanța
Constantin Grameni - „Eu zic că, de meciul viitor, vor veni și golurile. Noi așteptăm în primul rând victorii“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii