Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Atena Sport Club Constanța, locul doi în clasamentul pe echipe la Campionatul Național de copii 11 ani (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

04 Jul, 2024 17:00 1151 Marime text

 
  • ASC Constanța a obținut șase medalii la Pitești, dar și alte clasări valoroase.
 
Atena Sport Club Constanța, clubul medaliatului olimpic la natație Răzvan Florea, a participat cu succes și la Campionatul Național de copii cu vârsta de 11 ani, care s-a disputat la Bazinul Olimpic din Pitești.
 
Evenimentul a reunit la start 81 de băieți și 81 de fete, reprezentanți ai celor mai importante cluburi de înot din țară. ASC Constanța a participat la ambele secțiuni și a obținut rezultate deosebite (șase medalii, dar și alte clasări valoroase), ceea ce a urcat clubul de pe litoral pe locul doi în clasamentul pe echipe de la acest campionat, la care au participat 23 de cluburi! Pe podium au urcat: 1. AS CS Navi București - 280p, 2. Atena Sport Club - 93p, 3. Swiumming Team București - 88p.  
 
Echipa Atena Sport Club a fost reprezentată de: la feminin - Amalia Lupea, Sara Toma, Teodora Ștefan, Mara Rusali, Ștefania Truță; la masculin - Andrei Achitei, Victor Berliba, Filip Andrei Trenchea, Robert Dinu, Aristarh Dan și Vlad Marcu.
 
Amalia Lupea a cucerit două medalii, bronz la 100 m bras și la 50 m bras, iar la 50 m liber a ocupat poziția a patra. Celelalte patru medalii ale Atena Sport Club au fost obținute de către ștafete, două la fete, în componența Amalia Lupea, Sara Toma, Teodora Ștefan, Mara Rusali (argint la 4X50 m liber, bronz la 4X50 m mixt) și două la băieți, în componența Andrei Achitei, Victor Berliba, Filip Andrei Trenchea, Robert Dinu (argint la 4X50 m liber și la 4X50 m mixt). 
 
În apropierea podiumului s-au clasat Teodora Ștefan - locul 4 la 100 m bras, Andrei Achitei - locul 6 la 50 m liber, Victor Berliba - locul 7 la 50 m fluture și Sara Toma - locul 7 la 50 m liber și 100 m liber.

„Datorită acestor rezultate excepționale și a contribuției generale a tuturor sportivilor, clubul nostru a obținut a doua poziție în clasamentul general pe echipe! Felicitări tuturor pentru implicare, devotament și ambiție!“, este emsajul Atena Sport Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club Constanța)
 
Citește și:
 
Natație
Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, clasări lângă podium la Naționale, cu performanțe îmbunătățite
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii