Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, câștigător la Reșița al treilea an la rând. „O altă etapă de poveste! Am găsit formula perfectă!“ (GALERIE FOTO)

ro

08 Jul, 2024 17:00 224 Marime text

 
  • Demn de menționat este și că, pe lângă faptul că și-a păstrat titlul de King of the Hill la Reșița, Emil Ghinea și-a depășit și propriul record, care este acum de 2:07,383.
 
Pilotul din Mangalia Emil Ghinea este de neoprit în Campionatul Național de Viteză în Coastă, impunându-se și în etapa de la Reșița. Aceasta a fost a patra sa victorie consecutivă în această ediție a CNVC!
 
După succesele de la Rânca, Mediaș și Harghita, campionul de pe litoral, care pilotează un bolid Norma M20F Evo, a fost cel mai rapid și la Reșița, la „Memorialului Werner Hirschvogel“, câștigând cursa pentru al treilea an la rând! Demn de menționat este și că, pe lângă faptul că și-a păstrat titlul de King of the Hill, Emil Ghinea și-a depășit și propriul record, care este acum de 2:07,383.
 
„Totul a mers perfect, cu mici ajustări“
 
„O altă etapă de poveste! Pot spune că, de data aceasta, totul a mers perfect, cu mici ajustări. Am găsit formula perfectă, pot spune. Cunosc mașina de curse, îi cunosc toate toanele, traseele nu sunt noi pentru mine, eu sunt în formă, aș spune formula perfectă“, a declarat Emil Ghinea, care le-a mulțumit partenerilor săi și tuturor celor care-l susțin.
 
Galonatul pilot din Mangalia, multiplu campion național, se menține pe locul întâi în clasamentul general, iar din campionat mai sunt de disputat trei etape: Valea Uzului, Straja și Baia Mare. 
 
Două victorii cu record național absolut de traseu
 
În ultimele două victorii înainte de Reșița, la Mediaș și în Harghita, Emil Ghinea a stabilit și record național absolut de traseu și a primit și titlul de King of the Hill! Recordul traseului de la Mediaș nu fusese doborât de nimeni din 2019, de când fusese stabilit de Emil Nestor! Recordul pe traseu de la Harghita Challenge 2024 data de anul trecut, de când fusese stabilit de Octavian Ciovică, Emil Ghinea scoțând acum un timp mai bun cu trei secunde. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Emil Ghinea)
 
Citește și:
 
Mangalia
Pilotul Emil Ghinea, trei victorii consecutive în CNVC, ultimele două - cu record național absolut de traseu (GALERIE FOTO + VIDEO + DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii