Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planurile lui Gheorghe Hagi pentru noul stadion de la Constanța „Fiecare trebuie să vină să fie partener cu Farul“

ro

03 Oct, 2024 16:10 413 Marime text
Contractul de finanțare pentru realizarea stadionului „Gheorghe Hagi“ a fost semnat. Sursa foto: Facebook (Gheorghe Popescu)

Legat de faptul că meciul Farul Constanța - Dinamo, de vineri, 3 octombrie 2024, se anunță cu casa închisă, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, s-a referit și la stadionul care se va construi la Constanța.
 

Meci cu casa închisă, e logic, e normal, Farul, în ultimii ani, a arătat de la bine în sus. Meciul cu Dinamo e unul care a trezit fotbalul poentru suporteri. Ne bucurăm, e bine, mai ales că stadionul e mic. Dar noi tot timpul jucăm cu 60 – 80% grad de ocupare. Pe stadionul nou care va veni atunci să vedem ce înseamnă Constanța și Dobrogea, câți vom fi acolo. Atunci trebuie să-l umplem. Să ne vedem cu toții și să facem 15.000 de abonați. Acolo trebuie să fie targetul. Dobrogea e mare, iar Farul e cea mai iubită echipă din această regiune. Fiecare trebuie să vină să fie partener cu Farul. Suporterul e cu noi și la bine, și la rău. Asta înseamnă identitatea unui club, să avem suporteri. Suporterul e emoțional, vine pentru culori, nu pleacă niciodată, fiecare e cu inima. Farul trebuie să se dezvolte în aceastră direcție, mai ales că s-a și aprobat construirea stadionului. Într-un fel sau altul, fiecare să vină și să susțină Farul, a spus Gheorghe Hagi.  

Noul stadion e ceva bun, de perspectivă, pentru copii, pentru generațiile viitoare, pentru oraș și comunitate. Este al comunității, nu e terenul nostru, noi îl vom închiria. Nu va fi ceva gratis, dar ne bucurăm, numai cu acest gând vom munci pentru când va fi gata. Constanța merită să aibă o asemenea bijuterie, a mai spus Hagi.


Citește și:

Constanța
Contractul de finanțare pentru realizarea stadionului „Gheorghe Hagi“ a fost semnat (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii