Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate CS Farul Constanța Matei Pața și Adelina Maria Purcărea, medaliați la tetratlon (GALERIE FOTO)

ro

04 Jun, 2024 15:45 661 Marime text

La Campionatul Național de Atletism Copii 1 și 2 – etapa finală, desfășurată la București, CS Farul Constanța a urcat de două ori pe podium, la tetratlon, prin Matei Pața – locul II și Adelina Maria Purcărea – locul III.

Antrenor: Eveline Anca Lisenco
Instructor sportiv: Bianca Șiangă.

Locul III și pentru luptătorul de la CS Farul Gean Ali, la categoria 130 kg, la Turneul Internațional de Lupte – Juniori I, desfășurat la București.

Antrenor: Gheorghe Grigore

În cadrul Proiectului RoBeats, finanțat prin programul european Erasmus+, sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Farul Constanta dezvoltă, la Lignano, în Italia, canotajul de coastă.

Sunt pași importanți pe care îi facem pentru perfecționarea în Coastal Rowing, unul dintre cele mai ambițioase pariuri ale clubului nostru. Trei zile de pregătire teoretică și multe sesiuni practice în care sportivii și antrenorii fac schimb de idei, bune practici și inovează într-un cadru internațional pentru a crește sănătos și a performa în canotajul de coastă, se arată pe site-ul oficial al CS Farul Constanța.


Sursa foto: CS Farul Constanța

Citește și:


Campionatul Național de Navomodelism Machete, în desfășurare la Constanța. Sportivii CS Farul prezintă 55 de modele (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii