Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, final de poveste la EURO 2024 „Vă mulțumim! Capul sus, tricolori!“

ro

02 Jul, 2024 22:05 318 Marime text


Echipa națională de fotbal a României a fost eliminată, astăzi, 2 iulie 2024, de la Campionatul European din Germania, oprindu-se în optimi, după înfrângerea cu 0-3 cu Olanda.

În ciuda acestui eșec, povestea tricolorilor a fost una frumoasă, cu calificare la Euro de pe primul loc în grupa preliminară, cu ieșire din grupa din Germania tot de pe prima poziție și cu meciuri în care au arătat un mare spirit de luptă. Toate acestea, alături de un sprijin deosebit al fanilor.

Drumul nostru la EURO 2024 se oprește aici! Plecăm câștigători, am câștigat o ECHIPĂ: tricolorii și suporterii. Suntem tare mândri de Generația de suflet care a reușit să unească încă o dată românii din toată lumea! Bravo, băieți, pentru tot parcursul de la EURO 2024! Din toamnă suntem din nou alături de voi să ducem România tot mai sus! Echipa națională de fotbal a României, este mesajul de pe pagina de Facebook „Echipa națională de fotbal a României“.

„Vă mulțumim! Capul sus, tricolori!“, s-a postat și pe pagina oficială a Farului Constanța.

La EURO 2024, România a înregistrat rezultatele: 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia, 1-1 cu Slovacia (în grupă), 0-3 cu Olanda (în optimi).

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


LIVE TEXT
Învinsă de Olanda, România s-a oprit în optimi la EURO 2024 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii