Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Europeană a Sportului - Constanța 2024, sesiunea de evaluare. Câți iubitori ai mișcării au fost implicați în activități (GALERIE FOTO)

ro

16 Oct, 2024 14:51 201 Marime text


A avut loc sesiunea de evaluare a Săptămânii Europene a Sportului - Constanța 2024, în prezența conducerii Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și a echipei care a susținut activitățile desfășurate sub egida #BeActive.

După cum precizează DJST Constanța, au fost prezenți o parte dintre partenerii cei mai activi, iar coordonatorul SES, Mariana Solomon, consilier DJST, a prezentat raportul de evaluare, a mulțumit sponsorilor și partenerilor, făcând un rezumat al acțiunilor în care s-au implicat peste 4.000 de participanți - copii, tineri și adulți iubitori de mișcare.

S-a discutat despre problemele actuale cu care se confruntă cluburile, dar și învățământul sportiv, despre lipsa de spații pentru antrenamente și necesitatea găsirii unor alternative la aceste neajunsuri.

Sperăm la o implicare la fel de activă și în cazul acțiunilor viitoare organizate de D.J.S.T. Constanța și suntem recunoscători tuturor celor care au venit alături de noi, conștienți deplin de importanța sportului pentru dezvoltarea armonioasă a tinerei generații, este mesajul DJST Constanța.


Sursa foto: Facebook (DJST Constanța)

Citește și:

La Constanța, a început Săptămâna Europeană a Sportului 2024. „Să promovăm mișcarea ca un mod de viață“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii