Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Europeană a Sportului la CSM Constanța (FOTO)

ro

03 Oct, 2024 19:45 204 Marime text
Sursa foto: CSM Constanța





Săptămâna Europeană a Sportului, desfășurată între 23 și 30 septembrie 2024, a adus un val de energie și implicare la CSM Constanța. Clubul și-a reafirmat angajamentul față de comunitate, organizând activități interactive în premieră națională. Cu 3 echipe calificate în cupele europene, sportivii CSM Constanța au fost prezenți pe străzi, alături de fani și copii, oferindu-le momente unice și distribuind tricouri și șepci personalizate.

Atmosfera de pe Bulevardul Tomis din  municipiu a fost vibrantă, cu soare și zâmbete, unde sportivii, alături de personalul CSM, au participat la activări sportive alături de toate secțiile clubului. Copiii și cetățenii s-au bucurat de jocuri interactive și șansa de a cunoaște campionii lor preferați.

Vibe-ul sportiv continuă și în weekend, cu meciuri spectaculoase la Sala Sporturilor! Sâmbătă, fanii sunt așteptați la duelul de volei feminin CSM Constanța vs. U Cluj, de la ora 15:00, și la confruntarea de baschet masculin CSM Constanța vs. CS Vâlcea, de la ora 18:30.


Citește și
CSM ConstanțaCiclistul Cristian - Dicran Boiagian, pe podium la Cupa Toamnei. Circuit pe „bulevardul muzeelor“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii