Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Amânar, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, în vizită la CSM Constanța

ro

08 Oct, 2024 18:27 227 Marime text
FOTO: CSM CONSTANȚAAstăzi, Clubul Sportiv Municipal Constanța a avut onoarea de a o primi pe Simona Amânar, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, în sediul din Constanța.

Potrivit reprezentanților CSM Constanța, multipla campioană olimpică, mondială și europeană a fost întâmpinată cu căldură de echipa CSM, cu puțin timp înainte de ceremonia de la Sala Sporturilor, unde arena care îi poartă deja numele va fi botezată oficial.

„Cu ocazia vizitei la sediul clubului, Simona Amânar a avut un schimb de idei cu directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș, despre cum poate fi îmbunătățit sportul în Constanța și despre importanța educației sportive în viața copiilor. Dialogul a subliniat necesitatea investițiilor în sportul de masă și în crearea unor condiții optime pentru dezvoltarea tinerilor sportivi.

Simona Amânar, care a scris istorie la Jocurile Olimpice din Atlanta 1996 și Atena 2000, a împlinit pe 7 octombrie frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu acest prilej, i-am transmis cele mai calde urări și un sincer „La mulți ani!” în numele întregii comunități sportive constănțene“ - au precizat reprezentanții CSM Constanța.


Evenimentul de la Sala Sporturilor, dedicat Simonei, marchează o recunoaștere a contribuției sale excepționale în gimnastică și va rămâne un moment de referință în istoria orașului nostru.

Citește și: 

LIVE TEXT. ConstanțaSala Sporturilor, care poartă numele Simonei Amânar, primește botezul oficial (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii