Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep nu va putea participa la Jocurile Olimpice Paris 2024

ro

20 Jun, 2024 09:29 1018 Marime text
 

Jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep nu va putea participa la ediția 2024 a Jocurilor Olimpice, care se va disputa în Franța, la Paris, în intervalul 26 iulie - 11 august.

Fost număr 1 mondial, aflată acum pe poziția 1.136 WTA, Simona (32 de ani) nu a îndeplinit criteriul legat de locul din clasament, astfel că dorința ei de a evolua la JO 2024 nu i se va împlini.

ITF a anunțat jucătoarele eligibile pentru JO, iar sportiva constănțeană nu figurează printre ele. Potrivit Federației Române de Tenis, care a răspuns la o solicitare a Antena 3 CNN, Simona nu a beneficiat de clasamentul protejat (locul 10, pe care îl ocupa înainte să fie suspendată).

Simona Halep a revenit pe teren, la Cluj-Napoca, jucând în cadrul Sports Festival, alături de alte staruri ale tenisului mondial.

Cu Raluca Olaru în scaunul de arbitru, Simona Halep, Steffi Graf, Andre Agassi, Justin Gimelstob, Andrei Pavel şi Horia Tecău au încântat publicul cu două meciuri demonstrative de dublu, dueluri presărate şi cu momente de dialog cu starurile din tribună, între care s-au numărat Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici, menționează FRT.

Ca de fiecare dată, am o primre deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. De-acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis", a spus Halep înainte de a juca, ovaţionată de public. "Mi-aţi dat multă putere. Nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel şi să ne bucurăm împreună. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani. Au fost grei, dar astăzi este bine", a spus Simona, potrivit site-ului oficial al FRT.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Sports Festival
Meci demonstrativ cu Simona Halep, Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf! Cu ce scor s-a încheiat partida (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii