Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025 Farul Constanța, derby cu CFR Cluj în etapa a 8-a. Gheorghe Hagi – „Adversarul va fi supărat după ce s-a întâmplat la ultimul meci” (VIDEO)

ro

31 Aug, 2024 15:20 237 Marime text
Gheorghe Hagi. Foto: ZIUA de Constanța

Farul Constanța o întâlnește pe CFR Cluj duminică, 1 septembrie 2024, în derby-ul zilei din Superliga.
 
Meciul contează pentru etapa a 8-a a ediției 2024/2025 din campionat.
 
Partida se joacă la Ovidiu, pe terenul central din Complexul Academia Gheorghe Hagi, de la ora 18:45.
 
Întâlnirea dintre formațiile pregătite de Gheorghe Hagi și Dan Petrescu (suspendat în această etapă) le găsește pe cele două pe locurile 8, respectiv 5, despărțite de doar două puncte.
 
Farul Constanța – CFR Cluj a fost prefațat la conferința de presă de Victor Dican și Constantin Grameni, fotbaliștii „marinarilor”.

Victor Dican și Constantin Grameni. Sursa foto: ZIUA de Constanța 
„Este un meci greu contra unei echipe care a jucat în cupele europene, dar nu avem de să ne temem, de ce să nu intrăm încrezători în teren. Vom face tot ce ne stă în putință să luăm cele trei puncte. Pe plan ofensiv ne-am revenit, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul, să-l ducem aproape de perfecție. Trebuie să ne și apărăm mai bine. Publicul sigur ne va împinge de la spate”, a menționat Constantin Grameni.
 
Legat de convocarea la echipa națională U21, el a spus:
 
„Sunt foarte fericit că o să fiu alături de colegii mei. Sunt meciuri decisive, pentru că nu avem voie să facem pași greșiți. Trebuie să luăm șase puncte, pentru că suntem pe locul doi în grupă, dar obiectivul este să câștigăm grupa și să mergem la Campionatul European.  
 
Colegul său, Victor Dican, a declarat:
 
„CFR e o echipă foarte bună cu jucători experimentați și cu un lot numeros. Sperăm să marcăm cât mai multe goluri. Am fost primit foarte bine de către colegi. De la zi la zi mă simt mai bine. Suporterii la fiecare meci fac o atmosferă incredibilă. Îi așteptăm și mâine pentru că ne pot da acel avânt când ne este mai greu. Trebuie să avem un joc complet, atât ofenisv, cât și defensiv.”
 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a prefațat și el această partidă:
 
„E un meci acasă cu un adversar foarte bun. Va fi greu. Adversarul va fi supărat după ce s-a întâmplat la ultimul meci. Trebuie să facem ambele faze foarte bine. Cojocaru și Larie sunt accidentați. Lucrurile pe plan ofensiv merg mai bine. Trebuie să creștem, să ne omogenizam. Trebuie să prindem o zi bună. Noi trebuie să ne facem jocul nostru.Totul trebuie să fie perfect pentru victorie. Sperăm ca publicul să fie al 12-lea jucător. Împreună suntem mai puternici.”

Ultimele meciuri directe dintre cele două echipe s-au încheiat cu scorul de 5-1, o victorie revenind Farului, iar cealaltă CFR-ului.


 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii