Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025 Farul Constanța vrea să dea lovitura pe terenul campioanei FCSB. „Avem moral și încredere“

ro

08 Aug, 2024 11:18 1061 Marime text
FCSB – Farul Constanța. Sursa foto: Farul Constanța 
Farul Constanța susține vineri, 9 august 2024, de la ora 21.00, meciul din etapa a cincea a Superligii 2024/2025, întâlnind în deplasare campioana en-titre a României, FCSB.

Dacă Farul ocupă locul 9 în clasament, cu patru puncte, FCSB se află doar pe poziția a 15-a, penultima, cu două puncte, dar cu un meci în minus.

În etapa precedentă, echipa de pe litoral a înregistrat prima victorie stagională, 2-0 acasă cu Poli Iași, meci în care a marcat și primele goluri din acest sezon.
 
De cealaltă FCSB nu a evoluat în runda a patra, meciul din deplasare cu FC Botoșani fiind amânat, având în vedere că echipa din București evoluează în această perioadă și în preliminariile Ligii Campionilor, iar marți, 6 august 2024, a remizat (1-1) în deplasare cu Sparta Praga, în turul trei de calificare. Returul e programat marți, 13 august 2024.  
 
Vezi oferta Superbet pentru partida cu FCSB! 
 
Mihai Bălașa și Dragoș Nedelcu. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ne așteaptă un meci greu, o deplasare grea, dar mergem acolo după cele trei puncte, mai ales că venim după o victorie cu Poli Iași care ne-a dat moral și încredere. Aveam nevoie de acest succes, pentru a ne descătușa. Nu privim ca un avantaj sau un dezavantaj faptul că FCSB poate folosi cu noi alți jucători față de meciul din preliminariile Ligii Campionilor. Ei au două echipe, un lot foarte numeros și pot alinia oricând un prim 11 odihnit, a declarat fundașul farist Mihai Bălașa.

 

Situația FCSB este puțin specială, întrucât este angrenată și în Europa, posibil și de aceasta să aibă un început mai puțin bun în campionat. Dar pe noi nu trebuie să ne intereseze parcursul lor de până acum și mergem să ne impunem jocul și să luăm cele trei puncte. Avem alt moral după meciul cu Poli Iași, deja intrasem într-o mică criză, din pricina rezultatelor înregistrate în primele trei etape. Consider că acum suntem pe drumul cel bun si cu moralul ridicat, a precizat și mijlocașul Dragoș Nedelcu.   

 
După meciul cu Sparta Praga, trei fotbaliști de la FCSB, Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu, se confruntă cu probleme de ordin medical. Oricum, Gigi Becali, finanțatorul campioanei, a anunțat că, împotriva Farului, vor fi menajați mai mulți jucători din echipa de bază, în perspectiva returului cu formația din Cehia. De la Farul vor lipsi Ionuț Larie și Ionuț Cojocaru (accidentați).
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Program etapa a 5-a
 
Vineri, 9 august
Ora 21.00 FCSB – Farul Constanța

Sâmbătă, 10 august
Ora 17.00 FC Hermannstadt – FC Botoșani
Ora 19.00 UTA – Oțelul Galați
Ora 22.00 Gloria Buzău - Rapid

Duminică, 11 august
Ora 19.00 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universiattea Craiova
Ora 22.00 CFR Cluj – Unirea Slobozia

Luni, 12 august
Ora 19.00 Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj
Ora 22.00 Poli Iași – Dinamo.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Clasament
 
1. Oțelul Galați – 10p
2. Universitatea Craiova – 8p
3. Universitatea Cluj – 8p
4. Sepsi OSK – 8p
5. Dinamo – 7p
6. Unirea Slobozia – 5p
7. UTA – 5p
8. Petrolul Ploiești – 5p
9. Farul – 4p.
10. CFR Cluj – 4p
11. Gloria Buzău – 4p
12. Rapid – 3p
13. FC Botoșani – 3p (3m)
14. Poli Iași – 3p
15. FCSB – 2p (3m)
16. FC Hermannstadt – 2p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
La finalul sezonului regular al Superligii, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur - retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.
 
Citește și:
 
Superliga 2024/2025. FCSB - Farul Constanța
Hagi - „E o provocare pentru noi. Ca să sperăm la victorie, n-avem voie să greșim“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii