Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. FCSB - Farul Constanța Hagi - „E o provocare pentru noi. Ca să sperăm la victorie, n-avem voie să greșim“ (VIDEO)

ro

07 Aug, 2024 14:03 412 Marime text
Gheorgfe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța

În etapa a cincea a Superligii 2024/2025, Farul Constanța joacă în deplasare în compania campioanei en-titre a României, FCSB.

Partida este programată vineri, 9 august 2024, de la ora 21.00.

În clasament, Farul ocupă locul 9, cu patru puncte, pe când FCSB se află pe poziția a 15-a, penultima, cu două puncte, dar cu un meci în minus.

În etapa precedentă, echipa de pe litoral a înregistrat prima victorie stagională, 2-0 acasă cu Poli Iași, meci în care a marcat și primele goluri din acest sezon, pe când FCSB nu a evoluat, meciul din deplasare cu FC Botoșani fiind amânat, având în vedere că echipa din București evoluează în această perioadă și în preliminariile Ligii Campionilor, iar marți, 6 august 2024, a remizat (1-1) în deplasare cu Sparta Praga, în turul trei de calificare. Returul e programat marți, 13 august 2024.   
 

Meci contra campioanei României, care e o provocare pentru Farul, începând de la staff, jucători și suporteri. Cu toții ne dorim să facem un meci bun, să fim noi. Trebuie să ne autodepășim din toate punctele de vedere, să facem un meci mare, pentru că, în mod clar, adversarul e foarte bun și te obligă să faci ambele faze foarte bine. N-avem voie să greșim, ca să putem spera la ce ne dorim cu toții, să câștigăm, ceea ce ne place, o zicem, e în mentalitatea noastră. Sunt sigur că FCSB ne va întinde foarte mult. Chiar dacă a jucat în Europa, făcând un meci mare ieri, FCSB are jucători, are lot și are cu cine să-i înlocuiască. Suntem pregătiți, venim după un meci foarte bun acasă, în care am jucat bine și ne-am adatptat la toate situațiile care au fost, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   


Și la acest meci, echipa de pe litoral îi are indisponibili, din pricina problemelor medicale, pe fundașul Ionuț Larie și pe atacantul Ionuț Cojocaru

Meciul a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Mihai Bălașa (fundaș) și Dragoș Nedelcu (mijlocaș), ale căror declarații le găsiți mai jos.
 
Citește și:

Farul Constanța
S-a adeverit ce le-a spus Hagi „marinarilor“ înainte de meciul cu Poli Iași. „Situația apăsătoare a dispărut“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii