Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025. Petrolul Ploiești - Farul Constanța Hagi - „Va fi un meci deschis oricărui rezultat“ (VIDEO)

ro

12 Sep, 2024 14:43 474 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Superliga 2024/2025 revine, cu etapa a noua, după pauză dată de meciurile echipei naționale.
 
Runda începe vineri, 13 septembie 2024, când sunt programate primele două meciuri, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Botoșani (de la ora 18.00) și Dinamo - Unirea Slobozia (de la ora 21.00).
 
Aflată pe locul 11, cu 8 puncte, Farul Constanța, campioana din sezonul 2022/2023, joacă sâmbătă, 14 septembrie 2024, în deplasare cu Petrolul Ploiești (locul 5, cu 13 puncte). În etapa precedentă, Farul a cedat pe teren propriu cu CFR Cluj (scor 0-3), aceasta fiind a treia înfrângere a „marinarilor“ din cinci meciuri jucate la Ovidiu până acum în acest sezon. De cealaltă parte, în etapa a opta, Petrolul a învins în deplasare FC Botoșani (2-0). Față de meciul cu CFR Cluj, la Farul nu mai sunt fundașul Mihai Popescu și mijlocașul Constantin Grameni (căpitanul echipei), transferați la FCSB, respectiv Rapid, dar a fost achiziționat fundașul Bogdan Țîru, ce revine astfel pe litoral. 
 

Suntem conștienți de faptul că nu avem o perioadă foarte bună. E bine că a fost această pauză, cu toții am avut timp să medităm, vrem să schimbăm lucrurile, în sensul că vrem să câștigăm. Avem o deplasare grea, dar nu există adversar ușor. Încercăm să facem un joc foarte bun, să fim noi, să ne facem jocul nostru ofensiv, de posesie. Adversarul, unul experimentat la nivelul primei ligi, are calitate, arată bine, a crescut de la etapă la etapă. Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Sperăm să prindem o zi bună și să obținem un rezultat favorabil, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Pentru acest meci, Farul nu se va putea baza, din pricina problemelor medicale, pe Ionuț Larie, Ionuț Cojocaru și Dragoș Nedelcu.
 
Petrolul e neînvinsă în ultimele șase meciuri, având trei victorii și trei egaluri, iar în cele patru partide jucate până acum pe teren propriu nu a pierdut (trei egaluri și o victorie) și nu a primit gol!  
 
Vezi oferta Superbet pentru partida cu Petrolul!
 
Meciul de sâmbătă a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Ionuț Vînă și Victor Dican.

Victor Dican și Ionuț Vînă. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

E un meci important, o deplasare dificilă. În pauza competițională,m ne-am antrenat foarte bine, am pus la punct unele lucruri și sperăm ca sâmbătă să ne întoarcem cu cele trei puncte. Petrolul are o singură înfrângere, e o echipă foarte bună, pragmatică, dar la fel trebuie să fim și noi, să nu mai luăm așa de uțor goluri și să încercăm să marcăm, a punctat Ionuț Vînă.

 

Ne dorim victoria, avem nevoie de ea. Întâlnim o echipă puternică, agresivă, care va avea și sprijinul important al publicului. Dar suntem pregătiți și am pus cât de cât la punct anumite aspecte. Avem mare încredere că vom da ce avem mai bun pentru a câștiga. Trebuie să fim puțin mai pragmatici, fructificând ocaziile avute, șți să fim mai atenți în apărare, a menționat și Victor Dican.

 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Program etapa 9
 
Vineri, 13 septembrie
Ora 18.00 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Botoșani
Ora 21.00 – Dinamo – Unirea Slobozia
 
Sâmbătă, 14 septembrie
Ora 18.45 – Gloria Buzău – Oțelul Galați
Ora 21.30 – Petrolul Ploiești – Farul Constanța
 
Duminică, 15 septembrie
Ora 18.15 – Poli Iași – Universitatea Craiova
Ora 21.00 – CFR Cluj – FCSB
 
Luni, 16 septembrie
Ora 18.00 – UTA – FC Hermannstadt
Ora 21.00 – Rapid – Universitatea Cluj
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Clasament
 
1. Universitatea Cluj – 18p
2. Universitatea Craiova – 15p
3. Oțelul – 15p (7 meciuri)
4. CFR Cluj – 13p (7 meciuri)
5. Petrolul – 13p
6. Dinamo – 12p
7. FC Hermannstadt – 11p
8. Unirea Slobozia – 11p
9. Rapid – 9p
10. FCSB – 8p (7 meciuri)
11. Farul – 8p
12. Sepsi OSK – 8p
13. UTA – 7p
14. Poli Iași – 7p
15. FC Botoșani – 6p (7 meciuri)
16. Gloria Buzău – 5p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
La finalul sezonului regular al Superligii, echipele clasate pe locurile 1-6 intră în play-off, în care se va juca tur - retur, în total zece etape. Locul 1 din play-off, campioana, va participa în preliminariile Ligii Campionilor. Locul 2 are asigurat locul în preliminariile Conference League, iar locul trei din play-off va juca baraj cu echipa care câștigă barajul dintre locurile 1 și 2 din play-out, pentru a evolua în preliminariile aceleiași competiții continentale. Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce locurile retrogradabile 7 și 8 din play-out joacă baraj de menținere / promovare în Superligă cu locurile 3 și 4 din Liga 2.
 
Citește și:

Farul Constanța
Nemulțumiri. „Vindem tot, fără excepție. Semnat - o echipă fără nicio pretenție!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii