Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TEAM ROMÂNIA Jocurile Olimpice Paris 2024 Jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu s-au oprit în sferturile de finală (GALERIE FOTO)

ro

28 Jul, 2024 19:46 153 Marime text
Bernadette Schocs și Ovidiu Ionescu la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Foto: Facebook/COSRÎn competiția feminină de tenis de masă de la simpu, Bernadette Szocs din România a învins-o cu 4-1, pe ZHOU Jingyi (Singapore, 33 mondial), în primul meci.

De asemenea, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au pierdut în patru seturi (0-4) meciul contra sportivilor din Coreea de Sud, Jonghoon LIM / Yubin SHIN în sferturile de finală ale întrecerilor olimpice de dublu mixt.

Potrivit COSR, românii au condus în primul set, dar asiaticii, favoriții numărul 3 ai turneului, au venit din spate și s-au impus la avantaj, cu 12-10. A fost momentul cheie al partidei. Au urmat trei seturi destul de echilibrate, dar de fiecare dată finalul a aparținut adversarilor, tricolorii oprindu-se la 8 în ultimele trei seturi. Scor final 0-4 (10-12, 8-11, 8-11, 8-11).

”Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români!”, a spus cu lacrimi în ochi Berni după meci. ”Îmi doream atât de mult să câștigăm și am intrat cu atâta încredere. Din păcate, nu am putut mai mult. Sunt dezamăgită și nu-mi vine să cred. Sunt însă o sportivă puternică și voi încerca să obțin mult dorita medalie la simplu sau la echipe alături de colegele mele.”
”Am crezut tot timpul că cele mai mari șanse le avem la dublu mixt pentru că suntem un cuplu sudat, jucăm de mult timp împreună și ne cunoaștem foarte bine. Astăzi însă adversarii au fost mai buni.
”Voi încerca să lupt în continuare pentru o medalie la Paris”, a promis Bernadette Szocs, care până la urmă a găsit puterea să surâdă și să le trimită suporterilor o parte din inima sa.

Atât Bernadette Szocs, cât și Ovidiu Ionescu continuă turneul olimpic la simplu. În plus, Bernadette Szocs va juca alături de Eliza Samara și Adina Diaconu în competiția feminină pe echipe.

Citește și: 

Victorie pentru jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii