Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Luca Preda, din Constanța, dublu campion european la Under-18. „Mă simt grozav, sunt foarte fericit“ (GALERIE FOTO)

ro

24 Sep, 2024 10:18 506 Marime text
Luca Preda s-a impus atât la simplu, cât și la dublu masculin. Sursa foto: Facebook (Predda Ion) 
Performanțe deosebite pentru tânărul jucător de tenis din Constanța Luca Preda, care a devenit dublu campion european la categoria de vârstă Under-18, cu ocazia competiției continentale desfășurate în Austria.
 
Legitimat la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, Luca Preda s-a impus atât la simplu, cât și la dublu băieți, confirmând celelalte evoluții excelente din acest an, el fiind, printre altele, sfertfinalist la simplu și semifinalist la dublu în competiția de juniori de la US Open.
 
Principal favorit la Europene la simplu, constănțeanul care ocupă locul 7 în clasamentul ITF de la categoria sa de vârstă, Luca Preda a dispus în finală de italianul Jacopo Vasami, scor 6-3, 6-1.
 
După joc, Luca a spus, potrivit Federației Române de Tenis:
 

„Mă simt grozav. Nu o să mint, căci sunt foarte fericit, pentru a fost un turneu greu. Astăzi simt că am servit foarte bine. Jocul meu de bază a fost foarte solid și revenirea mea de asemenea“.

 
La dublu, sportivul de pe litoral l-a avut coleg pe Ștefan Haită, iar cei doi au dispus în ultimul act de perechea spaniolă Izan Almazan Valiente - Andres Santamarta Roig, scor 7-6, 6-1.
 
România a obținut la Euro și o medalie de argint, la dublu fete, prin Ruxandra Elena Bertea și Diana Simionescu.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis, Predda Ion)
 
Citește și:

Simona Halep
„Rămâne un regret că nu am putut participa la Jocurile Olimpice de la Paris“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii