Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneu de Liga Campionilor la Ovidiu Fotbalistele de la Farul Constanța, debut în competiția stelelor! Intrare liberă la meciul cu Mitrovica (VIDEO)

ro

03 Sep, 2024 17:00 184 Marime text
  • Farul Constanța, campioana României, are un moral bun înaintea partidei din Liga Campionilor, după ce a câștigat primele două meciuri jucate în sezonul 2024/2025 al Superligii.
 
Pentru echipa feminină de fotbal Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, miercuri, 4 septembrie 2024, este ziua cea mare, care îi aduce primul meci în UEFA Women's Champions League! 
 
Farul Constanța va debuta în Liga Campionilor din primul tur preliminar, sorții decizând ca formația de pe litoral să evolueze în Grupa 11 a competiției, alături de echipa campioană din Kosovo, KSS Mitrovica, și de campioana din Norvegia, Valerenga. Iar turneul se va desfășura la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, în perioada 4-7 septembrie 2024! Miercuri, 4 septembrie, de la ora 18.00, pe terenul central, Farul și Mitrovica se vor întâlni în primul meci, care va decide formația ce va întâlni în finala turneului campioana Norvegiei. Câștigătoarea celei de-a doua partide va avansa în play-off-ul Champions League, ultimul tur înaintea fazei grupelor. Intrarea spectatorilor la meciul Farul - Mitrovica este liberă.
 
Două victorii, cu 9-0 golaveraj
 
Campioanele României au un moral bun înaintea partidei cu Mitrovica, după ce au câștigat primele două meciuri jucate în sezonul 2024/2025 al Superligii: 2-0 (Carolina Țabur 9, Olga Iordăchiuși 90+4) pe terenul vicecampioanei Universitatea Cluj și 7-0 (Laura Rus 30, 33, 52, 58, Claudia Chiper 9, Ioana Bălăceanu 34, Carolina Țabur 87) acasă cu Vasas Femina, nou promovată.
 
„Să arătăm ca o echipă campioană“
 
„Cele două meciuri din campionat au fost tare benefice pentru noi. Am câștigat experiență, relații între noi și cred că fetele au prins și curaj, încredere, ceea ce e foarte bine pentru meciul de miercuri, în care sperăm să prindem forma de vârf. Să arătăm ca o echipă campioană, care se respectă. Pe această cale, aș vrea să spun tuturor oamenilor din Constanța sau de pe lângă Constanța să vină să ne susțină în număr cât mai mare, pentru că Liga Campionilor e la noi acasă! Am avut două săptămâni mai grele, de adaptare, de meciuri oficiale, dar am arătat ca o echipă și mă simt încrezătoare“, a declarat la Farul TV Raluca Sârghe-Simes, antrenoarea Farului.
 
Inaugurarea oficială a hotelului și a noilor facilități
    
Ziua de sâmbătă, 4 septembrie 2024, este una importantă și plină la Farul și Academia Hagi. Pe lângă debutul echipei feminine a Farului în preliminariile Ligii Campionilor, va avea loc, la orele prânzului, și inaugurarea oficială a hotelului și a noilor facilități oferite de Baza Sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu. Este vorba de noul capitol destinat creșterii, formării și dezvoltării clubului, Farul Constanța și Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ continuând proiectele prin care oferă cele mai bune condiții de performanță tinerilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța, victorie cu 7-0 în Superliga Feminină. Repetiție perfectă înainte de meciul din Champions League
 
Zi plină la baza Academiei Hagi. Inaugurarea oficială a hotelului, a noilor facilități și debutul în preliminariile Women’s Champions League

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii