Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Meleacă a adus prima medalie națională pentru secția de scrimă a CSM Constanța (GALERIE FOTO)

ro

30 Jun, 2024 10:18 389 Marime text
 
Spadasina Victoria Meleacă, de la CSM Constanța, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Scrimă pentru Copii, la categoria 12-13 ani.
 
Competiția s-a desfășurat în Sala de Scrimă Ana Pascu din București și a reunit peste 800 de sportivi de la cluburi din toată țara, fete și băieți, la sabie, spadă și floretă.
 
La spadă, sportiva CSM Constanța, antrenată de Mihaela Ion, a încheiat pe podium competiția la categoria U13 copii 1 și a adus astfel prima medalie națională pentru secția de scrimă a clubului de pe litoral, înființată anul trecut, cu grupe de juniori!

Victoria a reușit să intre în careul de ași, alături de trei sătmărence! În finală, Denisa Crișan a învins-o pe Julia Kurtinecz (ambele de la LPS Satu Mare), iar Victoria Meleacă a obținut locul 3, ex-aequo cu Fruzsina Tankoczi (CS Satu Mare)!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Printre cele 53 de spadasine participante la U13 s-au aflat alte patru fete de la CSM Constanța: Maria Cazacencu (locul 16), Clara Cojocaru (36), Erica Cristea (48) și Rihanna Ogoreanu (locul 50).
 
Tot la fete, la categoria U9 (Copii 3), CSM Constanța a fost reprezentată de Otilia Pescaru (locul 6) și Adela Atalay (locul 16).
 
La echipe U-13, CSM Constanța s-a clasat pe locul 12, în componența Maria Cazacencu, Clara Cojocaru, Erica Cristea și Victoria Meleacă.
 
De asemenea, la categoria de vârstă U-11, de la CSM Constanța Ana Bulbuc a ocupat locul 22, Letiția Gioada a fost a 25-a, iar Melisa Atalay s-a clasat pe 41.    
 

Felicitări, fetelor și staff-ului! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Scrimă)
 
Citește și:


CSM Constanța
Șahistul Henry Tudor, medaliat cu bronz la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii