Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Divizia A2 CSM Constanța, eșec în duelul cu Dinamo București (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2024 11:14 228 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei) 
Echipa feminină de volei CSM Constanța care evoluează în Divizia A2 a disputat meciul din etapa secundă, pe teren propriu, cu Dinamo București.
 
Partida s-a încheiat cu succesul formației din capitală, scor 3-0 (25-17, 25-19, 25-14).
 

A fost o partidă pe care Constanța a început-o timorată și în care a fost competitivă, pe alocuri, doar în primele jumătăți ale seturilor. Finalurile de set nu au avut deznodământ, greșelile la preluare și la serviciu făcând în așa fel încăt echipa adversă să se distanțeze treptat pe tabelă. Fără o coordonare constantă și precisă a atacurilor, Constanța a suferit și la construcție, Ruci, Toma și Nicola fiind principalele realizatoare ale echipei noastre pe atac. Blocajul a funcționat parțial pentru noi, cu centrii Ciocan și Negrea, distribuția atacurilor adverse fiind foarte variată. Cu siguranță Constanța va avea nevoie de o atitudine mult mai combativă în următoarele meciuri, acolo unde fetele noastre vor trebui să fie mult mai eficiente la preluare și la servici, unde antrenoarele Bianca Ioana Cojocaru și Alexandra Trică știu că se pot baza pe jucătoarele libero Iftimiciuc, Radu și jucătoarele care servesc mult mai bine decât au făcut-o în partida cu Dinamo, este mesajul CSM Constanța.

 
În următoarea etapă, la începutul lunii noiembrie 2024, CSM Constanța se va deplasa pe terenul celor de la Știința Bacău, multiplă campioană națională în Divizia A1 Feminin de-a lungul anilor, care, din considerente financiare, evoluează acum în Divizia A2 Feminin.
 
Chiar și așa, formația băcăuană va fi favorită în duelul cu echipa de la malul mării, având în componența sa atât jucătoare tinere, cât și jucătoare care au evoluat în prima divizie.
 

Le urăm succes fetelor noastre, hai, Constanța!, precizează clubul constănțean.

 
În prima etapă, CSM Constanța a învins Știința București pe teren propriu, cu 3-0.
 
Citește și:
 
CSM Constanța
Debut fericit în Divizia A2 pentru voleibaliste (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii