Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Patru jucătoare de la CSM Constanța, convocate la Naționala Under-18 a României

ro

30 May, 2024 10:45 843 Marime text
 
La capătul unui turneu final Under-17 în care CSM Constanța și-a adjudecat titlul național, patru componente ale echipei de pe litoral au fost convocate la lotul național al României Under-18.
 
Deja prezente în angrenajul echipei naționale, Maria Știrbu, Alexia Ruci și Bianca Cucu au fost convocate din nou la formația reprezentativă.
 
Celor trei jucătoare care au participat și în trecut cu naționala României la turnee li se adaugă în această fereastră competițională și Nicole Toma.
 

Jucătoarea Constanței a făcut un Turneu Final U-17 fabulos, fiind printre principalele realizatoare ale echipei noastre la Blaj. CSM Constanța a fost cea mai constantă echipă în evoluție la Blaj, obținând medaliile de aur, cu Dinamo București pe treapta a doua a podiumului și Bega Timișoara obținând bronzul, este mesajul CSM Constanța.

 
Cele patru jucătoare se vor prezenta pe 1 iunie 2024 la Blaj, unde vor începe pregătirea la Națională sub coordonarea antrenorilor Adrian Radu și Adrian Negrei, pentru Campionatul Balcanic U-18 din Albania (Tirana) programat în perioada 17-23 Iunie.
 
Ulterior, vor intra în focuri la Turneul Final al Campionatului European U-18 organizat chiar la Blaj între 1 și 14 iulie 2024.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:

 
Volei feminin
CSM Constanța U17 a cucerit titlul de campioană a României! Lupta cu Dinamo pentru lauri s-a dus până în ultima zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii