Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buget de „criza" CJC cumpara salcami prin licitatie

ro

18 Dec, 2009 00:15 6819 Marime text
buget de criza cjc cumpara salcami prin licitatie 44873 269687
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 07 Jan, 2010 16:25 CJC CONSTANTA ar trebui sa se ocupe mai SERIOS de PROTECTIA COPILULUI. Protectia COPILULUI LASAT SINGUR IN CASA cat timp parintele sau parintii sunt la serviciu.PROGRAMUL: LAPTELE SI CORNUL face parte tot din categoria PROTECTIA COPILULUI, dar pe marea majoritate ii intereseaza PROTECTIA batranilor ADUCATORI DE VOTURI ELECTORALE.
  • surmelis argentina pusa 27 Dec, 2009 18:20 PRIMARIA orasului HARSOVA de Constanta ar fi trebui sa-i ceara MOSULUI,RESPECTAREA LEGILOR IN VIGOARE,CINSTE SI BUN SIMT si de ce nu RECUPERAREA MILIARDELOR DE LEI care sunt de drept ale acestui oras si nu HOTILOR POLITICI care-si spun PSD-isti si PNL-isti.
  • surmelis argentina pusa 24 Dec, 2009 13:20 Cine da bani pentru orasul HARSOVA de Constanta ,sigur da bani spre a fi platite datoriile lunare de 700.000 lei vechi ale primariei acestui oras.PRIMARIA ORASULUI HARSOVA trebuie sa "cumpere" un primar si un consiliu local, dornici de munca cinstita in interesul tuturor locuitorilor acestui oras. Fostul primar liberal,IONEL CHIRITA ,l-a ajutat pe traficantul de droguri si proxenet sa ajunga SEF la POLITIA DE FRONTIERA,iar altor locuitori ai orasului le-a falimentat intentionat fabrica in care munceau,S.C. COMET S.A. HARSOVA. Domnul PREFECT al judetului Constanta TREBUIE sa se AUTOSESIZEZE si sa ia masurile ce se impun ,asupra situatiei precare a orasului HARSOVA DE CONSTANTA, asupra legalitatii si modului de functionare a actualului primar,TUDOR NADRAG si a CONSILIERILOR LOCALI.