Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edilii din Albesti au facut cheta sa ia lemne pentru scoli

ro

30 Jan, 2009 03:08 1569 Marime text
edilii din albesti au facut cheta sa ia lemne pentru scoli 249051
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MARDARE 05 Feb, 2009 22:30 JEGOSULE!pentru cine ati cumparat lemne,pentru copii sau pentru voi in primarie?vreti sa va mutati in primaria noua facuta pe timpul primarului GASCAN MARIAN,si vreti sa angajati fochist,asta este adevarul. DL. NICUSOR CONSTANTINESCU,acest primar minte cu nerusinare,copii au tremurat de frig in scoala si el minte cu nerusinare pe la ziare si se lauda cu proiectele fostului primar GASCAN MARIAN. jegosule,tu nu esti instare sa intetii tot ce a construit primarul MARIAN GASCAN,si nu o sa faci niciodata ce a facut primarul MARIAN GASCAN pentru com. ALBESTI!adu si tu bani la primarie cum aducea fostul primar;dar tu te ocupi doar de firmele tale si aduci acuzatii CONSILIULUI JUDETEAN.Razbatate ca asa ai promis in campania electorala,ai promis multe dar nu faci nimic.ne-am cam saturat de tine.nu te mai plange ca o PIZ.....
  • MARIN 05 Feb, 2009 21:55 NU ITI MAI FACE IMAGINE MINCINOSULE!CA NU AI CU CE,,,,FAPTE SA VEDEM NU MINCIUNI! CU MULTE TE LAUZI DAR NU FACI NIMIC.AI MINTIT SI CAND AI ADUS ,,REFLECTORUL,,CA NU AI DECAT UN MICROBUZ PENTRU ELEVI,UNDE ERA ASCUNS AL DOILEA?IN CURTE LA CATALIN? MINCINOSULE!
  • luiza 05 Feb, 2009 21:47 In ALBESTI e-un BOLOVAN ce se cheama MOLDOVAN an de an a strans AVERI noi satenii doar poveri. oameni buni el a uitat cum a venit incaltat de la neaosii GUMARI A AJUNS LA FIRME,,TARI,, pe spinarea tuturor a noastra a taranilor. pamanturile le-a luat graul bun la semanat si in BANI l-a transformat cu banii si-a cumparat case mandre si masini cum a vazut la straini. GHITA-al nostru-i plimbaret nu sta cuminte in cotet vrea sa fie acum PRIMAR! dati fuga si mi-l votati fiindca asa o sa crapati! lui ii creste burta mare si AVEREA si mai tare! acesta este primarul com. ALBESTI un mincinos si un hot,pentru ca fura painea de la gura taranilor. Dragi sateni nu va lasati pacaliti de acest...GHITA DIN COTET.