Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru influenţă se dă în licitaţii Cum a pompat SRL-ul CJC zeci de miliarde într-o firmă de apartament (document)

ro

29 Oct, 2010 03:16 3584 Marime text

Descarca document: DOCUMENT_PT_constructii_internationale_Registrul_Comertului.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • VICTOR 29 Oct, 2010 13:07 Poate aflati stimati jurnalisti si cat la suta din valoarea contractelor se intoare la sursa. Sau intrebati-i direct pe Darie, Dragomir, Constantinescu sau Clipea. De unde au bani in campaniile electorale??!
  • Stan Patitu 29 Oct, 2010 12:17 Vreau sa stiu si eu Cite controale de la ITM s-au efectuat in teren la fata locului. Se stie ca MUNCA LA NEGRU e in floare in constructii de aceea unii TRAIESC BINE. Si inca ceva pe cind o lista cu PF care reabiliteaza (izoleaza) blocurile Ceausiste. Lista o luati de la BRICK.
  • anonim 29 Oct, 2010 11:11 interesanta initiativa ziarului. sunt curios insa pana unde veti reusi sa dezgropati magariile....sa nu patiti si voi ca uups-ul pe care l-au scos mafiotii de pe piata. toata lumea stie ca in cta politica pumnului in gura functioneaza de minune. ma mira si ma surprinde in mod placut curajul reporterului. sincere felicitari!
  • un constructor 29 Oct, 2010 10:58 Pai sa luati la rand aceste societati care tot castiga ca veti avea niste surprize. Verificati si BMG BUCOVINA CONSTRUCT, DUO MANAGEMENT CONSTRUCT, MALCONS COM si mai sunt si altii. Si verificati si documentatiile de atribuire ca si un necunoscator vede ca au fost cu dedicatie... Poate reuseste cineva sa stopeze aceasta mafie din domeniu. Aruncati un ochi si pe la RAJDPP sa vedeti ce-i si acolo, cum i-au prostit pe unii primari, si nu dam nume ca se stiu ei, sa semneze contracte ilegale!