Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cui i-a dat cu flit primarul din Hârşova Ţânţarii, puşi pe fugă de maşina cu ceaţă termică

ro

15 Apr, 2011 02:36 2834 Marime text
vezi cui i a dat cu flit primarul din harsova tantarii pusi pe fuga de masina cu ceata termica 38362
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vlase 17 Apr, 2011 10:58 Acesta este un adevarat edil, responsabil, bun gospodar,care stie sa conduca pe vremuri de criza.Reducerea cheltuielilor, buna gestionare a resurselor si iata ca se poate face treaba si cu bani putini.Si chiar treba mai buna.
  • Cineva minte 17 Apr, 2011 10:48 Cineva minte.Ori fosta administratie, ori actuala.Adica acum se face aceiasi treaba cu o suma de 25 de ori mai mica, si cu efecte mai bune. Nu credem. Sa vedem facturile.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 16 Apr, 2011 16:06 Primarul orasului Harsova de Constanta , d-l NADRAG TUDOR si CONSILIERII LOCALI scot bani si din piatra seaca pentru orice altceva in afara de BANI pentru darea in folosinta a CENTRULUI DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI din oras. D-l primar si Consilierii Locali in frunte cu IONEL CHIRITA au acceptat, cu inima larga , sa mi se ia COPILUL de catre Protectia Copilului, pe care il ingrijeam in PLASAMENT FAMILIAL SIMPLU,de opt ani de zile.Care sa fie cauza ??? Una dintre CAUZE este ca i-am deranjat ,de 2 ani de zile pe diferite site-uri de ziare si la DNA, pe tema CENTRULUI DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI. Cine sunt EU sa cer darea in functiune a acestui centru , se intreaba multi dintre cei ce lucreaza in PRIMARIE ??? Dar EI cine sunt ??? sunt niste functionari ce iau SALARIU de la bugetul statului roman , deci nu este PROPRIETATE PRIVATA , cum considera unii primari.Si pentru a-si atinge telul s-au folosit de politistul BOSTAN MARIUS CEZAR de a ma da in judecata , care a platit o EXPERTIZA MEDICO-LEGALA PSIHIATRICA pe numele meu ,in valoare de 136 de lei ,urmata de cererea in instanta de judecata de LUAREA MASURII INTERNARII mele MEDICALE (art.114 C.P.si art.162 C.P.P.). Asta ce inseamna ??? Inseamna ca seful de Politie de Frontiera si-a facut datoria de POLITIST POLITIC , mai ales ca de un an de zile am DECLARAT PUBLIC pe mai multe site-uri de ziare ca voi CANDIDA in 2012 pentru functia de PRIMAR al orasului Harsova de Constanta . Pentru a-mi fi stopata actiunea din 2012 s-a apelat la masura INTERNARII mele MEDICALE si luarea copilului din grija mea , chiar daca imi era nepot de sora. Sunt sigura ca nu voi avea acces la nici UN LOC DE MUNCA in orasul Harsova si nu numai , pe motivul INTERNARII MEDICALE. Oare sa fie vorba numai despre o RAZBUNARE, O REGLARE DE CONTURI in familie a fostului primar liberal ,IONEL CHIRITA , referitor la o locuinta ??? sau este vorba de ceva mai secret si mai vechi ??? Timpul le rezolva pe toate , nu-i asa ??? In ziua de numai exista SECRETE nici fata de MASONERIE , care este cea mai secretoasa si bogata organizatie de pe fata pamantului. Cine este secretos este si periculos , nu-i asa ???