Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:20 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Chec cu ciuperci, biltong si gorgonzola

ro

31 May, 2015 00:00 2636 Marime text


Biltongul este un tip de delicatesa de carne uscata, originara din Africa de Sud. Se prepara din carne de vita, strut sau pui, marinata in otet, apoi uscata. Gustul este asemanator ghiudemului sau babicului si se gaseste in hipermarketurile de la noi.

Ingrediente

  • 2 lingurite unt
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 250 g ciuperci Portabellini, taiate
  • 180 g faina
  • 1/2 piper roz
  • 3 oua
  • 1/4 cana lapte batut
  • 80 g biltong de vita, taiat
  • 100 g branza gorgonzola
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
Rețeta completă o puteți găsi pe ecuisine.ro

Din aceeași categorie
Chec cu ton şi roşii deshidratate
Chec de cascaval cu cabanos si oua
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii