Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța Conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu, de la Facultatea de Teologie, a câștigat, anul trecut, peste 295.000 lei (DOCUMENTE)

ro

16 Oct, 2024 10:33 285 Marime text
Conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu, de la Facultatea de Teologie, a câștigat, anul trecut, peste 295.000 lei
  • Prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului interimar al Facultății de Teologie, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu. 
  • Potrivit declarației de avere, completată pe data de 4.07.2024, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu nu deține terenuri, case, apartamente sau automobile.
  • În declarația de avere este menționat un credit de 95.000 lei contractat în 2021 și scadent în 2024.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, 16 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului interimar al Facultății de Teologie, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe data de 4.07.2024, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu nu deține terenuri, case, apartamente sau automobile.
 
În declarația de avere este menționat un credit de 95.000 lei contractat în 2021 și scadent în 2024.
 
În anul 2023, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu a câștigat 110.763 lei de la Universitatea Ovidius, 121.026 lei de la Arhipisocpia Tomisului pentru activitatea de vicar și 63.327 lei pentru activitatea de stareț. În total decanul Cosma Costel Mitu a realizat venituri de 295.116 lei.
 
Potrivit declarației de interese, decanul interimar al Facultății de Teologie, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu, nu deține acțiuni sau părți sociale în nicio societate comercială.
 
Cosma Costel Mitu lucrează la Arhiepiscopia Tomisului, unde ocupă funcţia de vicar administrativ şi stareţ al Mănăstirii „Peştera Sfântului Apostol Andrei“, din localitatea Ion Corvin. De asemenea, este şi conferenţiar universitar doctor la Facultatea de Teologie, Catedra Sistematică şi Biblică, din cadrul UOC.
 
Potrivit CV-ului, din funcţia de vicar coordonează activitatea tuturor departamentelor din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului încă din anul 2005, iar din 2004, acesta conduce Mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei“, potrivit cu sfintele canoane, pravila monahală, hotărârile Sfântului Sinod şi îndrumările chiriarhului locului, organizând şi coordonând activităţile administrative şi religioase din cadrul mănăstirii.
 
Anterior acestei perioade, Cosma Costel Mitu a mai ocupat funcţia de stareţ între anii 2001 şi 2004, fiind angajat al Arhiepiscopiei Tomisului.
 
În cadrul Facultăţii de Teologie a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, ocupă postul de conferenţiar doctor în cadrul Catedrei Sistematică şi Biblică, desfăşurându-şi activitatea didactică la cursul Morală, spiritualitate şi formare duhovnicească.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale decanului interimar al Facultății de Teologie, conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. habil. Elena Cerasela Spătariu, de la Facultatea de Științe Economice, deține o colecție de bijuterii de 10.000 euro (DOCUMENTE)
  
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța. Conf. univ. dr. Aurelian Nicola, de la Facultatea de Matematică și Informatică, fără case și terenuri (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Aureliana Caraiane de la Facultatea de Stomatologie a câștigat, în 2023, peste 420.000 de lei (DOCUMENT)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei, de la Facultatea de Psihologie, fără terenuri și case (DOCUMENTE)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Alina Buzatu, de la Facultatea de Litere, deține un apartament moștenit în 2020 (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Daniel-Valentin Citirigă, de la Facultatea de Istorie, deține un apartament și un automobil (DOCUMENTE)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, deține acțiuni în Vio Optim Consult SRL (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Ionel Melenco, de la Facultatea de Educație Fizică, deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii