Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța Ș.l. dr. Marius-Daniel Radu, de la Facultatea de Științe ale Naturii, are în garaj trei automobile (DOCUMENTE)

ro

12 Oct, 2024 16:41 237 Marime text
  • Azi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, ș.l. dr. Marius-Daniel Radu.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, 12 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, ș.l. dr. Marius-Daniel Radu.

În declarația de avere, completată pe data de 2.10.2023, ș.l. dr. Marius-Daniel Radu deține o casă de locuit de 29,30 mp, în Constanța, cumpărată în 2021.
În garaj, decanul Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole ș.l. dr. Marius-Daniel Radu are trei automobile: Renault Megane II, fabricat în 2004, Suzuki Vitara, fabricat în 1997 și Dacia Logan, fabricat în 2007.

La rubrica Datorii, este menționat un credit de 30.000 lei, contractat în 2021 și scadent în 2026.
În anul 2022, decanul Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole a câștigat 62.450 lei de la Universitatea Ovidius.
Soția sa a câștigat 15.000 lei de la AJPIS Constanța (concediu de creștere a copilului) și 5.066 lei de la AJPIS Constanța (alocația de stat).
Potrivit declarației de interese, completată pe 27.07.2024, decanul Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole a menționat că a participat la un proiect – CNFIS – FDI – 2023-F 0459, contractat de Universitatea Ovidius, în valoare de 258.900 lei.

Decanul Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole ș.l. dr. Marius-Daniel Radu nu deține acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale decanului Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, ș.l. dr. Marius-Daniel Radu.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Aureliana Caraiane de la Facultatea de Stomatologie a câștigat, în 2023, peste 420.000 de lei (DOCUMENT)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei, de la Facultatea de Psihologie, fără terenuri și case (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Alina Buzatu, de la Facultatea de Litere, deține un apartament moștenit în 2020 (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Daniel-Valentin Citirigă, de la Facultatea de Istorie, deține un apartament și un automobil (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, deține acțiuni în Vio Optim Consult SRL (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Ionel Melenco, de la Facultatea de Educație Fizică, deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii